Skocz do zawartości

Malowanie Motocykla

inazuma

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

wiem ,że temat był na forum już poruszany ale było to kilka lat temu więc chciałbym go uaktualnić.

Mam do pomalowania swój motor ale z naprawą małej wgniotki na baku... motocykl to gsx 750.

Czy jest na forum fachowiec który mógłby to profesjonalnie zrobić?

A może wiecie  kogo  w Łodzi lub okolicach warto z czystym sumieniem polecić?

Bardziej zależy mi na jakości niż cenie...

Będę zobowiązany za podpowiedź i kontakt telefoniczny!

mam kolegę który maluje motocykle, również dla Liberty. Naprawy blacharskie mniejsze lub bardziej poważne, aerograf itp. Jak os to mogę namiar na priv

mam kolegę który maluje motocykle, również dla Liberty. Naprawy blacharskie mniejsze lub bardziej poważne, aerograf itp. Jak os to mogę namiar na priv

Jeżeli to nie kłopot to proszę o przesłanie kontaktu...

Był niejaki Achmed na forum, on ponoć zaje&iście MALUJE motocykle....  :decayed:

HAYA daj też do mnie na priv namiar, może swoją TDM'e odświeżę na wiosnę. Chociaż ciężko sie zastanawiam, bo będzie uchodzic wtedy za taką po ciągnięciu za TIR'em albo minimum przejechaną traktorem.  :moto:

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

• 6 miesięcy temu...

Cześć!

Szukam fachowca do pomalowania/pospawania baku w FZ6N (mała wgniotka +  za czasów wcześniejszych właścicieli prawdopodobnie ktoś źle naprawił dziurę w baku i pewnie trzeba by go pospawać/polutować jeszcze raz). Już rozmawiałem z https://web.facebook.com/profile.php?id=100006483266168&fref=ts i nie ma problemu jeżeli chodzi o malowanie. Ale pozostaje sprawa porządnego pospawania/polutowania. Możecie kogoś polecić? Może znacie kogoś kto zrobiłby full service?

PS

Zapomniałem dodać na początku, że podepnę się pod temat co by bałaganu nie robić na forum :smile:

Edytowane przez Grzeeejnik (wyświetl historię edycji)