prezes Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 Od nowego roku mieszkam na ul nalkowskiej, os dabrowa w lodzi i poszukuje zawczasu miejsca pod daszkiem na moto w okolicy. Najlepiej miejsce w garazu, ewentualnie pod wiata itp. Moze byc od marca 2017, moge wynajac rowniez od stycznia- nie ma problemu 0 Cytuj
piorczens Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Podpinam się , także szukam w tej okolicy(najlepiej garaż) . Od Marzec-Kwiecień jakoś tak. Edytowane 11 Stycznia 2017 przez piorczens (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
prezes Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 Jak cos bys mial na oku to daj znac. Garaz biore w ciemno 0 Cytuj
Nervous Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Na gojawiczyńskiej koło biedronki, było wolne miejsce w garażu, trochę ciasno ale na głowę nie pada. 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2017 Podpinam sie pod temat. Okolice kilinskiego/dabrowskiego 0 Cytuj
Tuńczyk Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2017 Podpinam sie pod temat. Okolice kilinskiego/dabrowskiego kilińskiego x dąbrowskiego jest duży parking za biedronką / koło myjni samochodowej lub kolejny parking naprzeciwko więzienia 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2017 Dzięki za info. Właśnie byłem dziś przy tym przy myjni i niby jest miejsce, ale dość ciasno bo mój byłby 5 moto w 1 garażu. Poza tym tak jakos malo bezpiecznie mi się wydaje bo kłódka mizerna, a kamery w drugiej połowie parkingu oraz 4 nieznajomych w garażu... Jutro sprawdzę obok więzienia bo od przeprowadzki zawsze Kilińskiego jeżdżę i nawet nie wiedziałem, więc dzięki wielkie za cynk! 0 Cytuj
Dzery Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2017 Jak znajdziecie coś na Dąbrowie to dajcie znać. Jest zainteresowany. 0 Cytuj
fred89 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2017 To może się zgadac i w kilku 1 garaż? 0 Cytuj
Dzery Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2017 W rejonie Śląska, Niższa, Broniewskiego, Zapolskiej najbardziej mi odpowiada. 0 Cytuj
prezes Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Mi tez ten garaz kolo biedronki nie podpasowal. Ja szukam blizej dabrowskiego gajawiczynskiej, w tych rejonach- ktos bylby chetny wynajac na spolke? Na pewno sa tutaj wolne wiaty, moznaby od tego zaczac i jednoczesnie szukac garazu. 0 Cytuj
silver Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Ja też poszukuje najlepiej garażu do spółki rejon DH Pionier 0 Cytuj
piorczens Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Mi tez ten garaz kolo biedronki nie podpasowal. Ja szukam blizej dabrowskiego gajawiczynskiej, w tych rejonach- ktos bylby chetny wynajac na spolke? Na pewno sa tutaj wolne wiaty, moznaby od tego zaczac i jednoczesnie szukac garazu. Mi pasuje ten rejon im bliżej dąbrowskiego-anczyca tym lepiej ale gojawiczynskiej też mi odpowiada jak najbardziej . Mi pasuje ten rejon im bliżej dąbrowskiego-anczyca tym lepiej ale gojawiczynskiej też mi odpowiada jak najbardziej . Okolice DH Pionierka też może być. 0 Cytuj
prezes Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Podeslijcie- kto chetny -namiary na siebie na priv, jak bede wiedzial ile osob to mozna od razu wiate brac:) 0 Cytuj
piorczens Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2017 SIema , znalazłem ciekawą ofertę https://www.olx.pl/oferta/garaz-lodz-dabrowa-kadlubka-lesmiana-CID3-IDkMBok.html#14b0760bb0 byłby ktoś zainteresowany ? 0 Cytuj
sleepwalker Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2017 Cześć, podpinam się do tematu. Poszukuje miejsca na motocykl (najlepiej garaż). Jakby miał ktoś jakieś oferty to dajcie znać 0 Cytuj
silver Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 Szukam osoby do wspoldzielenia garazu na Dabrowie ul Tetmajera, od zaraz. 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 może lekko nie w temacie, ale może kogoś zainteresuje tutaj. powoli nastawiam się na sprzedaż garażu - rzut beretem od rogu śląska/kilińskiego (ul. karpia) - garaż 18m2, z kanałem, zamek + 2 kłódki, prąd, do tego teren garaży zamykany bramą na pilota. własnościowy (nie ma nawet użytkowania wieczystego), więc roczne opłaty to ~150zł do urzędu miasta tytułem podatku, + 60zł rocznie składki "garażowej" np. na wymianę żarówki oświetleniowej na terenie garaży (jednym słowem, rocznie wychodzi 200zł opłat, czyli m-cznie ~20zł - grosze.) garaż znajduje się na terenie/komplexie (takie ładne słowo nowoczesne ) wraz z kilkunastoma innymi garażami w szeregu, wybudowanymi kilkanaście lat temu przez członków tamtejszej spółdzielni i przez nich "nadzorowany" (czyli jest zeszyt, kto zapłacił składkę, kto nie, są pisma, jest dbane, są ogłoszenia, są spotkania co jakiś czas etc.). murowany, biała cegła, papa na dachu, opłat za prąd nie ma - wszystko w rocznej składce (no, chyba, że ktoś ma 13 lodówek w garażu). kwota sprzedaży garażu - a tu już kontaktować się na priv, ale ze względu na powyższe, tanio nie będzie. ps. kiedyś wynajmowałem ten garaż za 220zł za m-c pewnej kobitce z autem - brała z pocałowaniem ręki w tej cenie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
MT-03 777 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2017 Ogłoszenie jest jeszcze aktualne???? https://www.olx.pl/oferta/garaz-lodz-dabrowa-kadlubka-lesmiana-CID3-IDkMBok.html#14b0760bb0 0 Cytuj
sleepwalker Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2017 Jeżeli ta oferta jest nadal aktualna, to ja bardzo chętnie. 0 Cytuj
prezes Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Niestety na ten moment mamy full. Jakby cos sie zmienilo dam znac 0 Cytuj
prezes Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2017 Pany, Dwa miejsca w garazu sie zwolnia od 1 pazdziernika- kto pierwszy ten lepszy. Zapraszam:). Lokalizacja: dabrowa. Felinskiego/ kadlubka 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi