kosmaty Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 oddać krew możesz tak samo jak godzina rozpoczęcia i otwarcia bram, czyli od 10. i błagam, nie przyjeżdżajcie wcześniej bo się tylko burdel i tłok przed wjazdem zrobi, każdy zdąży wjechać, obejrzeć wszystko, oddać krew, opierniczyć coś na ciepło, gwarantuje że miejsc postojowych też nie braknie także żeby nie było że już o 9:30 będzie ścisk d*py pod bramą 3 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekr Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Rok temu byłem z plecakiem a w tym plecak przyjedzie sam Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez Maniekr (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 No i fajnie. Dzieki za informacje. Do zobaczenia jutro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Pamiętajcie, aby nie wjeżdżać od Bandurskiego ! Na mapie jest zaznaczony kierunek i brama dla moto UWAGA. Osoby zainteresowane udziałem na torze przeszkód (w strefie Atlasa) proszone są o zapoznanie z wstępnym harmonogramem najważniejszych pozycji: 1. Amatorskie potyczki ver. 2 (tylko motocykliści w kaskach i pełnym ubiorze)- do wygrania alkomat o wartości 350 PLN- zapisy i start między 10:45 - 11:002. Amatorskie potyczki ver. 3 (wyłącznie kobiety)- do wygrania Tablet Lenovo- zapisy i start między 11:15 - 11:303. Goście specjalni Wilki Łódzkie vs. Sroki Łódź Rugby League- start o godzinie 12:004. Amatorskie potyczki ver. 7 (tylko motocykliści w kaskach i pełnym ubiorze)- do wygrania myjka ciśnieniowa o wartości 500 PLN- zapisy i start między 14:15 - 14:30Powyższe pozycje to tylko namiastka, na miejscu będzie jakaś setka konkursów, które przeprowadzą Korsarze Łódź. Do zobaczenia! 6 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serwus Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Siemka To ja się też podłącze o 9.30 pod Auchan Do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkas Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Taka sytuacja https://www.facebook.com/antybrowar/posts/695198710683972:0 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek77 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 9.30 będę pod Auchan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Kuzwa !!! Niech jeszcze ze trzy tysiace osob napisze ze bedzie o 9:30 pod Auchan. 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Troszkę się zachmurzy ale ma być sucho. http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/prognoza,45/prognoza-pogody-na-jutro-niebo-zasnuja-chmury-mozliwy-przelotny-deszcz,228862,1,0.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 A o ktorej planujecie wyruszyc spod Aszą ? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 A o ktorej planujecie wyruszyc spod Aszą ? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Myslisz, ze jest zaplanowana konkretna godzina wyjazd? Przeciez nie wczesniej niz o 10. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 To oki bo ja planuje byc ok 10 pod Auchan Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Mogłaby nas pogoda zaskoczyć nieoczekiwanym upałem w wyniku nagłego frontu z południa do zobaczyska pod auchan Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez _elvis_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jak komuś po drodze, 9:15 bp na kolumny przy carrefourze, czekamy z 5-10 min i pod auchan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Miejmy nadzieje że pogoda dopisze jutro, do zobaczenia pod Auchan'em 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Kuzwa !!! Niech jeszcze ze trzy tysiace osob napisze ze bedzie o 9:30 pod Auchan. Aż mi głupio, ale też będę 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Trochę na złość Bulbie. Ja też będę pod marketem oszołom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Buziak Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Uwaga pamiętajcie że wstęp będzie od 10. By nikomu nie przyszło do głowy przyjeżdżać wcześniej. Bo będziecie stać pod bramą. Też punk 10 nie musicie być. Skoro zbiórka jest pod Auchan o 9-30 to tam sobie na spokojnie pogadacie zapalicie i po 10 wyruszycie pod arenę. Wjazd tylko i wyłącznie od al. Unii. Innej możliwości nie będzie. To najlepiej wam będzie jechać trasa aż do Konstantynowskiej potem w lewo w Unii i jesteście pod areną. Do zobaczenia Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Uwaga pamiętajcie że wstęp będzie od 10. By nikomu nie przyszło do głowy przyjeżdżać wcześniej. Bo będziecie stać pod bramą. Też punk 10 nie musicie być. Skoro zbiórka jest pod Auchan o 9-30 to tam sobie na spokojnie pogadacie zapalicie i po 10 wyruszycie pod arenę. Wjazd tylko i wyłącznie od al. Unii. Innej możliwości nie będzie. To najlepiej wam będzie jechać trasa aż do Konstantynowskiej potem w lewo w Unii i jesteście pod areną. Do zobaczeniaDzięki kolego za konkretne info do zobaczyska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pete17 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dzięki kolego za konkretne info do zobaczyska Ale ludków będzie...aż się boję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Heja, pomozcie mi prosze zostac motocyklistka, bo plecakowanie mi sie znudzilo autoakademia zrobila na rozpoczeciu konkurs, dajcie lajka, a wygram kurs https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1685385558146134&id=100000241182229&set=gm.436909153328261&source=48 Z gory dzieki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 I ten lajk zrobi z Ciebie motocyklistke ??? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpiu Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 ) Live my life like I'm a beast. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 I ten lajk zrobi z Ciebie motocyklistke ??? Lajk nie, ale kurs i praktyka kiedys tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 No to zapraszamy na lublinek 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi