Jolie Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Nie jeden, nie dziesięć ) Live my life like I'm a beast. Liczyć wam nie będę Byle skutecznie ...i może tak od piątku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arteklik Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Planowany jest jakiś wspólny forumowy wjazd czy każdy indywidualnie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Planowany jest jakiś wspólny forumowy wjazd czy każdy indywidualnie? Ja z miłą chęcią się dołączę będę też z dwoma znajomymi także im więcej tym lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko0426 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ja również bym się podłączyl . Czekam na hasło, bo wstępnie był parking na fali, A ostatnio miejsce czwartkowych spotkań. Musimy coś wspólnie zadecydować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Wszystko o Rozpoczęciu znajdziecie pod: https://www.facebook.com/events/382318338787343/ 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 No a zbieramy się gdzieś razem, czy każdy jedzie sobie sam, ewentualnie w mniejszych grupach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donaldus Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Jeszcze chwilka, jeszcze kilkadziesiąt godzin ale to już tuż tuż!!! Rok temu byłem z żoną i teraz tez idzie ze mną i nawet nie ma innej opcji:) spodobało się jej. Do zobaczenia!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ej, spotkajmy sie gdzieś wcześniej! W zeszłym roku taki fajny pomysł i były kartki FŁM na tablice. Może pod manu od strony lerle merle? 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Może pod manu od strony lerle merle? w tamtym roku to była dobra miejscówa, teraz lepiej pasowało był do Auchanem, tak jak spoty. Zresztą słyszałem gdzieś taka propozycję. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 To trzeba się organizować bo czasu coraz mniej dla mnie każda propozycja miejsca spotkania będzie dobra także czekam na konkretne info :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 To może po prostu 9.30, tam gdzie spoty? Kto przyjedzie, to przyjedzie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jestem za. Auchan godz. 9:30. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Też będę o 9:30 pod Auchan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Konstantynów i okolice zbierają się na Galerii Konstantynów o 9.30 jakby co Live my life like I'm a beast. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Czy poza FB jest gdzieś mapa przejazdu z Atlas Areny na Piotrkowską? Być może nie wyrobię się do Areny, ale może gdzieś dołączę po drodze... 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Też jestem za "pod Aszą" Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez pietrass (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Przyznac sie natychmiast ! Kto rzucil na tace ?? https://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/dlugoterminowa/lodz-313660 Jeszcze wczoraj nie wygladalo to tak rozowo 4 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ja się wczoraj upiłem i upaliłem w dobrej wierze. Zadziałało :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Też się zjawię o 9:30 pod Auchan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_ASZ Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Będę 9 30 pod auchan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujak08 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 To i ja się zjawie pod Auchan o 9:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 A czy Konstantynów bierze pod rozwagę opcję żeby pojechać o 9 na Galerię i o 9:30 na Auchan? Na ... POD KFC - będę na 9:30 na 100% ale się nie rozdwoję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 No gitara gra! Będę pod Oszołomę wraz z moim plecaczkiem 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 A wiecie moze od ktorej bedzie mozna oddac krew na atlas arenie? Bo planuje oddac krew na franciszkanskiej i wtedy moge sie nie wyrobic na auchana. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor76 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Do zobaczenia po auchan. Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi