Skocz do zawartości
W ciągu najbliższych tygodni ta strona zmieni swój wygląd. Przygotuj się na aktualizację skryptu oprogramowania. ×

Zapraszamy na 14 urodziny Forum Łódzkich Motocyklistów - więcej informacji tutaj.

14 uro uro.png

Moje Zakończenie Sezonu Motocyklowrgo 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko czy nie szkoda Ci zostawiać "orzełka" samego? Będzie mu smutno. Ja swoją Yamaszkę trzymam w gotowości na podwórku. Jak tylko pogoda będzie w miarę wkładam akumulator i jeszcze przed marcem myślę, że trochę ją przewietrzę.

Opublikowano

Julek, mieszkam w bloku. Nie mam garażu więc zimowanie na osiedlowym parkingu pod pokrowcem ... to nie jest chyba dobry pomysł. W stajni u Michała w garażu ma dobrze. Poza tym Michał jest też motocyklowy i mam nadzieję, że podpowie mi co nieco przy zimowych robotach, bo ma duże doświadczenie i wie co mówi i robi. Jakoś do wiosny damy radę  :smile:

Opublikowano

Sławku! Ty wariatku :biggrin:

A tak na poważnie to fajnie poczytać, że ktoś jeszcze wyjeżdża na koniec grudnia (nawet odstawić moto)  :smile: oraz, że są jeszcze życzliwi ludzie na tym świecie (Pan z myjni) :smile:

Powodzenia przy dopieszczaniu osiołka, oraz jak najszybszego powrotu do jazdy :smile:

Serdecznie zapraszam :
logo_czarny_racing.png.34e721961f718874ac5554676f49a17f.png
Sklep Metro
Wrocławska 1
91-052 Łódź
42 654 29 68

Opublikowano

Znaczy się - jesteś pozytywnie zakręcony :smile: - i tak trzymaj mam to samo rówieśniku wiekiem :smile:

Opublikowano

Ja jestem kurna zakrecony ale ty bardziej hahaha

Opublikowano

Może juto zakończę

Opublikowano

Skończyłem właśnie pakowanie, ruszam na Sylwestrowy Rajd Nocny ze znajomymi wariatami. Znaleźliśmy cichy kąt u leśniczego z jednego z nadleśnictw, z dala od petard. Zakończymy rok ogniskiem i powitaniem wschodu Słońca z perspektywy motocyklowego siodła.

Szerokości wszystkim w 2017 roku! Aby w Łodzi i okolicach było mniej, a najlepiej wcale, wypadków! Bezpiecznej zabawy dziś w nocy, trzymajcie się ciepło :smile:

Opublikowano

Ja sezon zakończyłem wczoraj przed 16  :smile:

Pogoda była niezła a na trasie spotkałem 2 motorki.

Pozdrawiam

Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć :smile: