P¡otr Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Macie jakieś filmy ciekawe, godne polecenia o "naszej" tematyce? O motycklach, motocyklistach? Poniżej krótka lista filmów, które przyszły mi do głowy i mogę polecieć: Harley Davidson and the Marlboro Man - klasyka Harley Davidson i Marlboro Man (1991) - Filmweb One Week - trochę melancholijny ale ja się w nim bardzo odnalazłem, polecam Tylko tydzień (2008) - Filmweb Easy Rider - chyba nie trzeba nic tu pisać Easy Rider (1969) - Filmweb Prawdziwa Historia - jeszcze nie oglądałem, ale słyszałem, że bardzo dobry Prawdziwa historia (2005) - Filmweb Gang Dzikich Wieprzy - osobiście nie przebrnąłem przez ten film, ale takim temat zakładam to wymieniam co pamiętam, może komuś innemu przypadnie do gustu Gang dzikich wieprzy (2007) - Filmweb Poza prawem Poza prawem (1992) - Filmweb Ktoś jeszcze ma jakieś ciekawe filmy godne polecenia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 http://motocykle-zgi...e.php?page_id=6 Prawie wszystkie oprócz tych "INNE" oglądałem lub czekają na oglądnięcie... jest kilka których nie polecam (np.Dhoom) ale większość fajna 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jula Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 ja polecam Biker boyz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 a który według Was jest najlepszy... według mnie chyba "Wieprze" 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jak dla mnie ten hehehttp://www.youtube.com/watch?v=vBW0GVtqwqM&feature=relatedjeszcze dokumentalne filmy są dobre... ale oczywiście pozapominałem tytuły i nie mogę teraz znaleźć... ale jak mnie olśni to podrzucę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Jak dla mnie najlepszy jest "Prawdiwa historia" nigdy nie mogłem (nie miałem) okazji obejrzeć całego filmu zawsze od połowy ma ktoś do pożyczenia ? 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 ma Będziesz w Zgierzu w niedzielę? 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja polecam jeszcze film "Prywatne śledztwo" czas trwania: 1 godz. 34 min. gatunek: Dramat, Kryminał, Akcja premiera: 22 września 1987 (Polska) http://www.filmweb.p...dztwo-1987-8916 "Prawdiwa historia" 10/10 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Niestety nie widziałęm grafiku na week więc jeszcze sam nie wiem czy się pojawie w Zgierzu, może coś się wymyśli 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Tez polecam Indian prawdziwa historia.Moj ulubiony film o motocyklach.A najgorszy wg mnie to Torqe-jazda na krawedzi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 A najgorszy wg mnie to Torqe-jazda na krawedziFabuły to Torque nie ma żadnej, ale mnie się podobał bo bardzo niewiele jest filmów, gdzie pokazują tyle kaskaderskiej jazdy. Dlatego dla fanów stunt, którzy chcą popatrzeć na efekty i wyczyny polecam! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 "Prywatne śledztwo" faktycznie to dobry stary polski film kryminalny z Romanem Wilhelmim w roli głównej 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek4026e Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Poza prawem,fajny filmik.Stare dobre kino.(oryginalny tytuł Beyond the Law) 0 Cytuj Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gifGangi motocyklowe (Discovery) http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 klasyyyyyka! Cool As Ice 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 2 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dobry filmik eramus. Coprawda przesycony jakimiś prawdami życiowymi, hasłami ideologicznymi o sensie życia, ale patrząc na całość, idzie to przeżyć 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 22 minuty temu, jaquzie napisał: Dobry filmik eramus. Coprawda przesycony jakimiś prawdami życiowymi, hasłami ideologicznymi o sensie życia, ale patrząc na całość, idzie to przeżyć Coś nowego, bo ostatnio same motovlogi o niczym 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Gang dzikich wieprzy zdecydowanie polecam ;D Bardzo przyjemnie się ogląda, taki w sumie sam raz na niedziele. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Trochę z innej perspektywy - bardzo lubię film "Co nas kręci" ("Why we ride") - taki paradokument o tym, co napędza naszą radochę na dwóch kołach... Co prawda trochę ckliwy i w amerykańskim stylu, bez pościgów i stunterów, ale dla mnie fajny. 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Dnia 27.04.2018 o 17:13, Lancet napisał: trochę ckliwy i w amerykańskim stylu Obejrzałem, jedno czego im zazdroszczę to tego faktycznego zżycia całej rodziny. Niestety w naszych realiach nie wyobrażam sobie wypadu całej rodziny własnymi kamperami z własnymi motocyklami/kładami itd itp Fakt że ckliwy, ale trochę historii, trochę ciekawostek, można przy piwku obejrzeć. 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi