PrzemasW Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam, ostatnio próbuję wyjąć akumulator na zimę z mojej Hondy i mam problem. Zdjąłem siedzenie, boczne osłony, zdjąłem klemy i nie mogę wyjąć akumulatora. Sprawdzałem i nie ma żadnych zaczepów po bokach, jedynie 2 śruby pod spodem, których nie mogę odkręcić. Pytanie, czy te 2 śruby trzymają akumulator? Wolę się spytać, bo mam nie mały problem, żeby je ruszyć i prawdopodobnie je zniszczę. Załączyłem zdjęcia, aczkolwiek mam nadzieje, ze znajdzie się tu chętny właściciel Shadow do pomocy. Pozdrawiam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemasW Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Problem rozwiązany, akumulator ustąpił. Temat nieaktualny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi