Normalny Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 OTO moja sztuka:) 0 Cytuj HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora
hubert Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Spoko, tylko więcej opisu byś opisał Rozrząd na kołach zębatych? 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl
Marttino Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Fajna tylko jak kolega wyżej opis jakiś krótki 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2016 Sztuka jest sztuka ... opis będzie jak będzie szła w ludzi Przyczepności 0 Cytuj
dodo Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Przyjemny widok a jakiś więcej info? Może się mylę ale czy opona przednia jest niewłaściwym kierunkiem założona? W/g mnie kierunek jazdy jest niezgodny z kierunkiem bieżnika. Edytowane 4 Grudnia 2016 przez dodo (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem zabije doświadczeniem.
Normalny Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 tak, model ten ma rozrząd na kołach zebatych a co do moto to 100% oryginał lakierniczo mimo swoich 67 tys km przebiegu a silnik pracuje prawie jak nowy wiem wiem ze cięzko bedzie mi ją sprzedać bo przecietny polak mysli ze taki przebieg na moto to juz po silniku chociaz takie silniku wytrzymują i 300 tys km przecież opona fakt, była słaba (nawet niewiem czy była załozona prawidłowo) ale lalunia dostała nowy komplet Pirelli Diablo Strada 1 Cytuj HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora
Lancet Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2016 Bardzo ładna sztuka! Gratulacje! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Bilu79 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2016 Fajny motorek. Podoba mi się. 0 Cytuj
Sztajero88 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 Który rok? 98 czy 99? Byś zmienił w nazwie tematu to "i" na "Fi" czyli VFR 800Fi RC46 potocznie zwany FIstaszkiem 0 Cytuj
Normalny Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2016 Fistaszkiem?? ) neisłyszałem tego określenia )))) 0 Cytuj HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora
Michallica Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2016 Miałem identyczną, też jeździłem na Pirelli i pięknie się prowadziła, wspaniała maszyna, super się jeździło, dźwięk silnika fenomenalny, ale niestety dla wysokiego gościa na długie trasy z pasażerem była za mało komfortowa. Ale chciałbym żeby silnik w Panie gadał tak jak w VFR :-) 0 Cytuj
Normalny Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Przejechałem siekiedyś ST1100 i misie ten silniczek podoba, ma charakterystyczny dżwięk a do tego te wzdłużne ułożenie dodaje mu charakteru moim zdaniem 0 Cytuj HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora
Rekomendowane odpowiedzi