Steelo Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Hej, znowu ja, główny dowodzący Maruda xD Czy ktoś się orientuje czy jest jakaś firma, która wykonuje własnoręcznie zaprojektowane TankPady? 0 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 http://allegro.pl/tank-pad-wedlug-wlasnego-wzoru-i6600411889.htmlhttps://createyourtankpad.com/pl/ 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 z tego allegro wlaśnie korzystalem, doszedl juz. Niedługo będe kleił Próba generalna na motomikołaje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steelo Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Dzięki ! Darek_Lodz, a jak wykonanie?:> 0 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) hm, nie znam się na tankpadach, bo w sumie pierwszy raz mam faktycznie odpakowany w rękach Ten który miałem na moto się nie liczy, bo ściagnięty w kawałkach. Kolor czarny, jak miał byc obrazek wsadzony równo. Tankpad elastyczny, ze sprzedającym dobry kontakt, czekałem około 5 dni od zakupu do otrzymania w domu. Nie wiem czy tylko nie jest odrobinę za cienki. Jak tykam palcem od zewnątrz (od strony tak jakby kierowcy) to minimalnie się klei (minimalnie), ale to pewnie jest ok. Jak przykleję to się dowiem jak się klei, a po motomikołajach czy trzyma chociaż 1 dzień Edytowane 24 Listopada 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztajero88 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ja bym polecił serwis grafnet.eu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 @Darek_Lodz i jak sprawuje się ten tankpad ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 za***iście, deszcze nie deszcze, słońce nie słońce, nic mu się nie dzieje, rysy są na baku pewnie od spodni (tam gdzie nie ma tanka ) ale na tanku wszystko gra. a jaki wzór planujesz ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Cos Marvela w czym robiłeś projekt ? Jaką musi mieć rozdzielczość ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 on robi ja tylko podesłałem obrazek w jakiejś porządnej jakości i wielkości. Wszedłem na google, znalazłem wiedźmina przy szukaniu obrazów "duże" i starcza. Nie ma raczej konkretnych wytycznych. On robi resztę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 To super, muszę się zgadać z gościem 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Ile taka przyjemność kosztuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 50zł + 7zł wysyłka priorytetem 1 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Z tego co widzę możesz np. zrobić sobie zdjęcie ze swoim moto i przesłać gościowi. Kształt tankpada też możesz sobie samemu wymysleć i napisać na nim co chcesz fajna sprawa i za nie duże pieniądze. Dzięki za odp allegrosz nie chciał mi się otworzyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Dokladnie tak to wygląda 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi