Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Wsk? Mz? Jawa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

marzy mi się nabycie w dobrym stanie z dokumentami oraz za rozsadne pieniądze jakies WSKi 125, MZtki lub Jawy 350, tak żęby sobie odrestaurowac i żeby stała sobie w garazu do mojej emerytury- ma ktos cos takiego ??

HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora :smile:

Opublikowano

Kumpel mi wsk za 2500 w ładnym stanie w zeszły weekend pokazywał jak chcesz poproszę o namiar

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Fajna sprawa najlepiej kup wszystkie 3

Znajomy ma jawę 350 w orginale chyba 89r

Jak chcesz podam nr. Tel. Na pw.

Jeszcze ETZ 250 wyszykowana też mogę przesłać nr tel.

Opublikowano

Sąsiad ściąga tego typu sprzęty.

Z tego, co kojarzę, to ma jakiegoś urala, simsona , jawę 350 z koszem

Jak jest ładna pogoda, to wystawia na ulicę wraz z karteczką z numerem telefonu.

echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc

Opublikowano

jasne, poprosze o namiary tylko tak miałem nadzieje na cos w granicach 1000zł zeby sobie samemu przez zime odrestaurowac 

Opublikowano

Niestety czasy kiedy WSK-ę można było za flaszkę dostac dawno minęły.  W tej chwili jest jakiś boom na polskie jednoslady - schodzą jak ciepłe bułeczki (przynajmniej te z papierem)

Opublikowano

Pojeździj po Wsiach popytaj ludzi może ktoś coś sprzeda poczytaj moto gratkę  pojedź na Motobajzel.  A allegro i olx to  za tanio nie kupisz. 

W tamtym roku mój znajmy na mazurach kupił  ogara  za 100 zł  głupia rozmowa pod sklepem i wrócił z motocyklem :P

Opublikowano

no własnie tak myśle, że Ci którzy to tanio sprzedadza to sie nigdzie nieogłaszaja, tylko poprostu trzymają sprzęta w stodole który sietylko kurzy

bede wdzieczny za jakies namiary jesli ktos gdzies kiedys bedzie słyszał lub widział

Opublikowano

Co się pytam po wsiach to ludzie wkurwiaj* bo mówią dużo takich sprzętów mieliśmy ale wszystko na złom poszło ;d

Opublikowano

Co się pytam po wsiach to ludzie wkurwiaj* bo mówią dużo takich sprzętów mieliśmy ale wszystko na złom poszło ;d

No tak to jest .   Stoi 10 lat wkurza zajmuje miejsce.   a jak się zrobi ruch w stronę usunięcia danej rzeczy to nagle się znajduje zastosowanie lub chętny :P

Opublikowano

Sąsiad ściąga tego typu sprzęty.

Z tego, co kojarzę, to ma jakiegoś urala, simsona , jawę 350 z koszem

Jak jest ładna pogoda, to wystawia na ulicę wraz z karteczką z numerem telefonu.

Daj proszę numer. Jestem zainteresowany jawa z koszem.

Opublikowano

Ja również mam słabość do zabytkowych motocykli, do tej pory udało mi się nabyć MZ 250 oraz Jawe 175 z 1974 roku.

Mam również WSK ale bez silnika i czeka na odrestaurowanie.

Opublikowano

Info poszło na pw.

echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc

• 4 lata później...
Opublikowano

Jesli macie jakies namiary na starsze motocykle , jestem zainteresowany wszystkim typu Junak  Simson S51 WSK WFM MZ Avo Simson  IFA JAWA Sokol 125 itd.

Wyslijcie mi namiary prosze w rewanzu oferuje pomoc w sprowadzeniu czesci lub motocykla z USA. Pomoc dla chetnych pojezdzic po Hameryce . Podaje kontakt dla zainteresowanych.

jacekfil@yahoo.com albo SMS na numer 001 773 6035271

kontakt messenger : Jacek Fil