Piuriel Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Siemka,W drodze do domu mam http://motomcs.pl/na Łagiewnickiej. Zatrzymałem się pogadać, maszyn sporo mają, jakieś dyplomy czy certyfikaty Hondy na ścianach i wydają się wiedzieć o czym mówią w miarę.Od chyba kwietnia 2016 są na Łagiewnickiej wcześniej byli w innym miejscu Łodzi, ale nie dopytałem już gdzie.Ktoś zna, kojarzy i może coś powiedzieć o nich? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Z tego co wiem przed przenosinami na łagiewnicką byli mechanikami w Liberty a wcześniej też na własną rękę działali jako Rollers. Jeśli sie mylę to mnie poprawcie Edytowane 27 Listopada 2016 przez HAYA1910 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi