Metro Racing Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Cześć!Tylko w najbliższą sobotę 12.11.2016 kupicie u nas CAŁĄ odzież taniej aż o 50% od cen na metce!W swojej ofercie posiadamy: Kurtki skórzane, tekstylnespodnie skórzane, tekstylnekombinezony sportowe FLM i Firefoxhttp://sklep.metroracing.pl/pl/9-odziez-i-galanteria* promocja dotyczy rzeczy które posiadamy na miejscu w sklepie--------------------------------------------------------------------------------------------------- Dla Wszystkich korzystających z naszego sklepu internetowego: (przykłady) - cena za towar który nie jest przeceniony wygląda tak: - cena za towar który został przeceniony ma widocznie dwie ceny starą i nową : jeżeli coś przecenione jest więcej niż wynosi obecna promocja - lepiej dla Was 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Hmmm, chyba podjadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Na kaski zrób -50% :) Edytowane 9 Listopada 2016 przez Marttino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metro Racing Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Na kaski zrób -50% :) na kaski promocja już była, ale nie wykluczamy kolejnej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Już zaczynam szukać kasy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Katarzyna, ja Cię zamorduję! Miałem jechać na długi weekend... ale 50% to się chyba przytaszczę do Ciebie. Jesteś złem! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metro Racing Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Jesteś złem czego się nie robi dla fajnych zniżek wpadaj! Zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolek Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 KH coś w krasnalskim rozmiarze bedziesz miała na sklepie!? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) fakt, 50 % kusiii te ceny co na stronie to już takie jak w sklepie ? bo widze już opisane jako "-50%" . Edytowane 9 Listopada 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dlaczego nie macie PHARAO w moim rozmiarze? 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metro Racing Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 KH coś w krasnalskim rozmiarze bedziesz miała na sklepie!? Sent from my iPhone using Tapatalk Maciek zależy czego szukasz ale wpadaj to poszukamy fakt, 50 % kusiii te ceny co na stronie to już takie jak w sklepie ? bo widze już opisane jako "-50%" . tak nie wszystko w sklepie internetowym jest przecenione, gdyż promocja -50% jest na całą odzież którą posiadamy na sklepie od ceny "z metki" i jest skierowana wyłącznie do użytkowników forum więc może znajdziesz coś dla siebie - zapraszam Dlaczego nie macie PHARAO w moim rozmiarze? Logan..... zadajesz trudne pytania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Cieszyłam się bardzo, że jadę na długi weekend do Budapesztu, ale teraz już się aż tak nie cieszę jak zawsze najlepsze mnie omija. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Bylem, skorzystalem. Dzieki 😊😊 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Również byłem i skorzystałem dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Również byłem i skorzystałem No to się minęliśmy. Byłem i zakupione skórzane spodnie sportowe FLM Shooter, idealnie pasujące do mojej kurteczki. Do tego slidery w super promocyjnej cenie! Kasia, Mikołaj - jesteście najlepsi! Polecam! Satysfakcja gwarantowana! 3 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordi Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Byłem, skorzystałem z rewelacyjnej promocji. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi