Czarna Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 gotowe, poproszę jeszcze dwóch znajomych motocyklistów spoza forum żeby wypełnili, pewnie sie przyda byłoby super, wielkie dzięki 0 Cytuj
preker84 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Wyslalem Ci 0 Cytuj 504635425
Czarna Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Wyslalem Cidziękować 0 Cytuj
Regis Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Marta może po prostu na Motosercu ci wypełnię ankiete i po kłopocie??Mnie raczej ciężko złapać ostatnio,głównie siedze na lakierni nad jakąś aerografią,albo na chacie i taułuje...Tak więc Motoserce było by najleprzym wyjściem... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
Enter Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 poszło. analiza może być niezłym wyzwaniem. 0 Cytuj Group of Franc
Pagbat Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Nie wiem czy ankieta od takiego młodziaka jak ja się przyda, ale swoje 3 grosze dorzucam 0 Cytuj
P¡otr Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Łoł... faktycznie to nie krótkie było, ale dało radę. Wysłane. 0 Cytuj
Czarna Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Marta może po prostu na Motosercu ci wypełnię ankiete i po kłopocie??Mnie raczej ciężko złapać ostatnio,głównie siedze na lakierni nad jakąś aerografią,albo na chacie i taułuje...Tak więc Motoserce było by najleprzym wyjściem...Bliżej soboty napiszę czy dam radę być na Motosercu ok?:)Dzięki chłopaki!!! 0 Cytuj
m_sokol Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 wysłane, ale próba interpretacji wyników może zwichnąć Twoją psychikę 0 Cytuj
Regis Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 No i się nie spotkaliśmy na Motosercu... a szkoda... No nic, trudno się mówi... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
Czarna Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 wysłane, ale próba interpretacji wyników może zwichnąć Twoją psychikę Sporo osób tak mówi a zatem wyniki mogą być ciekawsze niż się spodziewam No i się nie spotkaliśmy na Motosercu... a szkoda... No nic, trudno się mówi...No właśnie spotkałam kilka osób z forum i mówili mi, że jesteś ale nie mogłam Cię odszukać 0 Cytuj
Regis Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czarna, no byliśmy na Motosercu, ale dopiero ok 15 bo mi pilna robota wypadła... a wtedy już lało i większość ludzi pouciekała z Manu... Za to siedzieliśmy do końca praktycznie... Ciekawy efekt robiła moja tablica rejestracyjna z Rzeszowa... nawet konkursa wygrałem, a was nie było Szkoda No trudno, złapiemy się jakoś na mieście czy cóś... Zawsze jeszcze możesz wpaść do Nas na Retkinię, na jakąś kawę i ciacho ( w czasie oczekiwania na wypełnienie ankiety ) . Chyba że odpuszczamy temat z Ankietą... to już jak wybierasz... Pozdrowienia ode mnie, mojej nawigatorki i naszej wiernej, dwukołowej "Babki Hadry " 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
Czarna Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czarna, no byliśmy na Motosercu, ale dopiero ok 15 bo mi pilna robota wypadła... a wtedy już lało i większość ludzi pouciekała z Manu... Za to siedzieliśmy do końca praktycznie... Ciekawy efekt robiła moja tablica rejestracyjna z Rzeszowa... nawet konkursa wygrałem, a was nie było Szkoda :(No trudno, złapiemy się jakoś na mieście czy cóś... Zawsze jeszcze możesz wpaść do Nas na Retkinię, na jakąś kawę i ciacho ( w czasie oczekiwania na wypełnienie ankiety ) .Chyba że odpuszczamy temat z Ankietą... to już jak wybierasz...Pozdrowienia ode mnie, mojej nawigatorki i naszej wiernej, dwukołowej "Babki Hadry "A gdzie i kiedy można można Was szukać na tej Retkini? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi