Czarna Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 gotowe, poproszę jeszcze dwóch znajomych motocyklistów spoza forum żeby wypełnili, pewnie sie przyda byłoby super, wielkie dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Wyslalem Ci 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Wyslalem Cidziękować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Marta może po prostu na Motosercu ci wypełnię ankiete i po kłopocie??Mnie raczej ciężko złapać ostatnio,głównie siedze na lakierni nad jakąś aerografią,albo na chacie i taułuje...Tak więc Motoserce było by najleprzym wyjściem... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 poszło. analiza może być niezłym wyzwaniem. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pagbat Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Nie wiem czy ankieta od takiego młodziaka jak ja się przyda, ale swoje 3 grosze dorzucam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Łoł... faktycznie to nie krótkie było, ale dało radę. Wysłane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Marta może po prostu na Motosercu ci wypełnię ankiete i po kłopocie??Mnie raczej ciężko złapać ostatnio,głównie siedze na lakierni nad jakąś aerografią,albo na chacie i taułuje...Tak więc Motoserce było by najleprzym wyjściem...Bliżej soboty napiszę czy dam radę być na Motosercu ok?:)Dzięki chłopaki!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 wysłane, ale próba interpretacji wyników może zwichnąć Twoją psychikę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 No i się nie spotkaliśmy na Motosercu... a szkoda... No nic, trudno się mówi... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 wysłane, ale próba interpretacji wyników może zwichnąć Twoją psychikę Sporo osób tak mówi a zatem wyniki mogą być ciekawsze niż się spodziewam No i się nie spotkaliśmy na Motosercu... a szkoda... No nic, trudno się mówi...No właśnie spotkałam kilka osób z forum i mówili mi, że jesteś ale nie mogłam Cię odszukać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czarna, no byliśmy na Motosercu, ale dopiero ok 15 bo mi pilna robota wypadła... a wtedy już lało i większość ludzi pouciekała z Manu... Za to siedzieliśmy do końca praktycznie... Ciekawy efekt robiła moja tablica rejestracyjna z Rzeszowa... nawet konkursa wygrałem, a was nie było Szkoda No trudno, złapiemy się jakoś na mieście czy cóś... Zawsze jeszcze możesz wpaść do Nas na Retkinię, na jakąś kawę i ciacho ( w czasie oczekiwania na wypełnienie ankiety ) . Chyba że odpuszczamy temat z Ankietą... to już jak wybierasz... Pozdrowienia ode mnie, mojej nawigatorki i naszej wiernej, dwukołowej "Babki Hadry " 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Czarna, no byliśmy na Motosercu, ale dopiero ok 15 bo mi pilna robota wypadła... a wtedy już lało i większość ludzi pouciekała z Manu... Za to siedzieliśmy do końca praktycznie... Ciekawy efekt robiła moja tablica rejestracyjna z Rzeszowa... nawet konkursa wygrałem, a was nie było Szkoda :(No trudno, złapiemy się jakoś na mieście czy cóś... Zawsze jeszcze możesz wpaść do Nas na Retkinię, na jakąś kawę i ciacho ( w czasie oczekiwania na wypełnienie ankiety ) .Chyba że odpuszczamy temat z Ankietą... to już jak wybierasz...Pozdrowienia ode mnie, mojej nawigatorki i naszej wiernej, dwukołowej "Babki Hadry "A gdzie i kiedy można można Was szukać na tej Retkini? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi