Mak Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 W nocy z 1 na 2 listopada z mojego garażu podziemnego na Wojszycach we Wrocławiu skradziono mój ukochany motocykl. Przerobiony Ducati Monster 900 z 2001 roku. Maszyna, w którą włożyłem mnóstwo serca i czasu. Jedyna w swoim rodzaju i nie da się jej pomylić z żadnym innym motocyklem!! Będę bardzo wdzięcznyza wszelkie informację!!!! Na pewno zrewanżuję się za pomoc. Kontakt: 607-686-435 Miłosz 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Współczuję straty. Prześlę informację dalej w świat. Oby się znalazła laleczka. Powodzenia. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Aidekk Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2016 Faktycznie nie do pomylenia. Wrzucam na fejsa. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi