Darek_Lodz Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Hej, wiem ze to forum moto ale ... jednak już nieco ziembi czy ktoś korzystał z takich szkoleń ? http://www.torjastrzab.pl/szkolenie-z-jazdy-w-trudnych-warunkach,ww,402 zastanawiam się, czy to bezpieczne dla samochodu. Plastiki w moto to moto, na szkoleniach różnie bywa, ale w samochodzie nic poprawiac po szkoleniu nie zamierzam (troche inny typ bo nie wyścigi, ale mimo wszystko ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Uuu Panie.Zużycie elementów w samochodzie jest duuużo większe. Trochę jeździłem.Jedna pojeżdżawka i komplet opon. Hamulce też szybko idą.Majątek na eksploatację wydasz jeżeli nie masz auta przystosowanego do takiej zabawy. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 A to auto dla ciebie znalazłem -darek- To droga zabawa tak jak piuriel napisał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Kiedyś bawiłem się tutaj: http://akademia-bezpiecznej-jazdy.pl Dokładnie na torze na ulicy Muszkieterów. Kilka godzin fajnej zabawy ale nie swoim autem. Poślizgi, na suchym i mokrym, kontrolowane hamowanie, omijanie przeszkody z hamowaniem itp. Bardzo fajna sprawa. Można było także swoim autem ale nie w każdym możesz wyłączyć ABS i inne systemy na dana chwilę. Fajna sprawa było spróbowanie swoich sił na trolejach. Pozdrawiam Edytowane 3 Listopada 2016 przez Pajmon (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi