MlodyJakIsTaM Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Hej tak jak w tytule szukam jakiegos enduraka mam 14lat 56kg wagi i 170cm wzrostu Nie znam sie za bardzo a chcialbym jezdzic Koszt do 3.700zł Z gory dzieki Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Polecam yamaha DT, Yamaha Xt lub suzuki Dr 125 A jeszcze mam pytanie jeździłeś wcześniej na jakimś motorze, skuterze?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 DT 125 1 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelnext22 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Derbi denda 50r w tym wieku będzie ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 56kg wagi - to Ty chyba cienia nie rzucasz.50ccm to maks dla Ciebie w tej chwili. Nie napisałeś nic o Twojej przygodzie z moto. To pierwszy moto czy pierwsze enduro bo już latasz od urodzenia na innych moto? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Oj Karpiu nie przesadzaj z tą Wagą! Ja ważyłam 59 kg i zasówałam Dr 350 i dawałam radę było ciężko ale dla chcącego nic trudnego Tylko pytanie czy kolega wogóle miał doczynienia z jakimś jednośladem. Bo jeżeli dopiero zaczyna to faktycznie 50 ccm będzie ok. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Lat 14 ma to tylko 50cm Ha ha kiedy to bylo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyJakIsTaM Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Pierwsze moto to jest moje Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) Więc zacznij od50cm po sezonie zwiększ moc do80 cm koszta ok 230 zł drugi sezon zrobisz na trochę mocniejszym silniku a na trzecim możesz zdać prawko na A1 i kupisz 125cm i znowu dwa sezony.zdajesz na A2 i bierzesz jakąś 500-600 i masz już pojęcie o jeździe. Każdy kiedyś zaczynał. https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-yamaha-dt-50-rsm-CID5-IDie4bw.html Powodzenia . LWG. Edytowane 4 Listopada 2016 przez Marttino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark.o Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Polecam również choć trochę zgłębić temat jazdy enduro, filmy + literatura, najlepiej oczywiście ktoś kto wie co i jak. Może uda Ci się nie nabrać złych nawyków, których później ciężko będzie się pozbyć. Fajnie nakręcony i rzetelny materiał. https://www.youtube.com/playlist?list=PLQerMRtyareljr29qRSDH5iCbHd8ErkQe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) tez ciągle myślę o enduro, przyszły sezon będzie fajny sezon ile trzeba minimum liczyć za jakiegoś enduraka, co by był w jakimś sensownym stanie ? Edytowane 4 Listopada 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Mateusz pisałeś do mnie?.Jeśli jest to Twój 1 moto to spokojnie kolego zacznij od 50 cc. Yamaha to porządny sprzęt.... Marttino pokazał Ci fajną propozycję jak na początek.Mam nadzieję że kolejne 4 tys zł masz przeznaczone na ciuchy ,kask i buty ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi