ErR Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Witam, poszukuję sprawdzonego szklarza, który zrobi lustro w łazience i nie weźmie miliona monet. Jak ktoś nim jest albo zna kogoś takiego to dajcie numer na PW. Miejsce realizacji Łódź - Stoki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Cześć Spróbuj może tutaj https://goo.gl/maps/svEGnSY19br Zamawiałem u nich lustro na wymiar montowane na kafle bez wiercenia. Zapytaj może dojeżdżają do monetodawcy Ja odważyłem się na montaż sam. Lustro fazowane 50x70 wisi u mnie w łazience 5l, nie widzę żadnych niepokojących zmian zakup projekt udany 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi