adany_76 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 może ktoś jeszcze nie ma prawka , niech sobie zerknie jest okazja Kurs prawa jazdy kat. A lub A1 - Łódź - CITEAM - Zakupy grupowe 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 To lepiej zrobić a1 bo wtedy A jest tańsze, bynajmniej ja tak miałem;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Szkoda że to w Pabianicach, bo możliwe, że bym się skusił.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 może też kiedys zrobie prawko xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 super sprawa! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Szkoda że to w Pabianicach, bo możliwe, że bym się skusił....w zasadzie nie ma znaczenia czy lodz czy pabianice....teorie robisz w jeden/dwa dni. wbijasz tylko na zaliczenie testu wewnetrznego i ustalasz jazdy. po pierwszym dniu na placyku i tak wyjedziesz na miasto, a tu jezdzisz juz po lodzi po trasie egzaminacyjnej ;)kwestia dogadania sie na miejscu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Skusiłem się na to 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Dajcie znać czy to nie ściema czy generalnie ktoś zna tą szkole? to może bym zapisał kogoś na taki kursik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ja zrobiłem tam kurs. Również kupiłem z gruponu za 599 zł. Ogólnie polecam, tylko teraz przez wiele tych ofert gruponowych jest dużo kursantów i kursy praktyczne rownież są odległe ale tak czy siak wszystko ok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ja mogę polecić tą szkołę Kursy przeprowadzone prawidłowo, nie żałuję, że się tam zapisałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 szkoła wporządku,ja u nich robiłem,zdane za pierwszym.jeden z instruktorów jest naszym forumowiczem.Bardzo wporządku jest,a ten od poldka tylko na placu siedzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Koleś mi kazał zrobić wszystko to co na egzaminie, zrobiłem i powiedział mi, że jeżdżę bez zastrzeżeń i wszystko prawidłowo wykonałem, następnie powiedział żebym sobie jeszcze pojeździł i poćwiczył W sumie to jak już jeździsz na tym swoim, to czego on Cię ma nauczyć? (Chyba że nie ma u Ciebie biegów, bo nie wiem) A po mieście i tak jeździmy 50 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 W sumie to jak już jeździsz na tym swoim, to czego on Cię ma nauczyć? (Chyba że nie ma u Ciebie biegów, bo nie wiem) A po mieście i tak jeździmy 50 Mam 4 biegi Karta motorowerowa powinna z czegoś zwalniać przy prawku A1, A http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi