ERBE DETAILING Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2016 Porsche Cayman Parodniową przygodę z Caymanem zaczęliśmy od odebrania samochodu od klienta. Po przyjechaniu do firmy okazało się, iż pracy przy "Prosiaku" będzie więcej niż się spodziewaliśmy - lakier miał na sobie zanieczyszczenie które nie chciało zejść nawet po dokładnym wieloetapowym myciu a do tego samochód był dotknięty ręką lakiernika co przyczyniło się do tego, iż projekt zajął nam trochę czasu. Na aucie wykonaliśmy korektę która pozwoliła usunąć nam ok 90% zarysowań a auto zrobiło się krystalicznie białe. Finalnie samochód zabezpieczyliśmy powłoką ceramiczną. Na życzenie klienta zdjęliśmy naklejki zdobiące Porsche - po korekcie trafiły nowe dzięki czemu wszystko wygląda naprawdę zjawiskowo. Wnętrze przeszło również małą rewolucję. Samochód został kompleksowo wyprany, skóry zostały wyczyszczone oraz zaimpregnowane. 2 Cytuj
Piuriel Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2016 Lubię takie rzeczy oglądać.Będę wam oddawał na nowy sezon moto (taki mam plan przynajmniej) i mam pytanie w zwązku z tym.Żeby robota była dobra to tankpad będzie zdjęty oczywiście, ponieważ i tak odkleja się powoli. Czy po korekcie i ceramice nie będzie problemu z założeniem a właściwie z odklejaniem nowego tankpada? Chodzi o naklejki sylikonowe na bak, które po waszej robocie będę zakładał. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
ERBE DETAILING Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Lubię takie rzeczy oglądać. Będę wam oddawał na nowy sezon moto (taki mam plan przynajmniej) i mam pytanie w zwązku z tym. Żeby robota była dobra to tankpad będzie zdjęty oczywiście, ponieważ i tak odkleja się powoli. Czy po korekcie i ceramice nie będzie problemu z założeniem a właściwie z odklejaniem nowego tankpada? Chodzi o naklejki sylikonowe na bak, które po waszej robocie będę zakładał. Jeżeli chcesz go oklejać po ceramice to tutaj kolejność jest odwrotna - najpierw oklejenie, potem zabezpieczenie. W odwrotnym przypadku oklejenie może się nie trzymać powierzchni zabezpieczonej ceramiką Pozdrawiam 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2016 Dzieki za odpowiedz. Ale jak w kolo naklejek sylikonowych, ktore nie są płaskie dopolerujecie zbiornik ? Wiadomo, podjade pokazac.moto i potem ustalimy, ale ciekawość... 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
ERBE DETAILING Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 Dzieki za odpowiedz. Ale jak w kolo naklejek sylikonowych, ktore nie są płaskie dopolerujecie zbiornik ? Wiadomo, podjade pokazac.moto i potem ustalimy, ale ciekawość... Musimy to jednak zobaczyć więc jak masz możliwość podeślij nam zdjęcia 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi