Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 No i jak zawsze musi być burdel i nie mogę spokojnie wypić kawy Miałem napisać elaborat, ale odpiszę w skrócie: W przyszłym roku robimy Większy hałas na Większą skalę. Tak by zebrać jeszcze więcej kasy na prezenty dla pociech. A może nawet uda się rozszerzyć nam akcję na inne domy dziecka. Udział w finale, przejazd paradą przez Piotrkowską czy wręczanie prezentów to tylko wisienka na torcie i spijanie śmietanki. Doskonale rozumiem Twój przekaz, ale wystarczy spojrzeć na przebieg MotoMikołajów od 1'szej edycji i od razu będziesz wiedział, że z każdym rokiem jest mega progress, a rozszerzenie akcji na inne Domy Dziecka ma tyle samo plusów, co minusów i nie o tym temat, bo analizowaliśmy to nie raz. Faktycznie, po co jechać w trakcie, jeszcze zbyt wiele osób by się dowiedziało. Po co te nerwy? Za szybko enter wcisnąłeś Zbychu? Gdzie mamy jeździć motocyklem, paradą 200 maszyn jeszcze? Byliśmy w Manufakturze (ogrom ludzi nas widziało), byliśmy na Piotrkowskiej (ogrom ludzi nas widziało), jechaliśmy Aleksandrowską i Włókniarzy (ogrom puszkarzy), jechaliśmy Pabianicką (kolejni samochodziarze), więc ja się grzecznie pytam o co Ci chodzi chłopie? Spędziłeś w siodle kilka godzin, narobiłeś kilometrów, pomachałeś przechodniom z uśmiechem, więc o jaką inną trasę chodzi? Cel jest jeden: odwiedzamy Domy Dziecka z prezentami. Parada jest efektem ubocznym, jakże miłym i ciekawym dla łodzian, ale jednak to tylko dodatek do całej akcji. O tym, aby jak najwięcej ludzi się dowiedziało o akcji też się zajmujemy, ba - nawet rozliczam konkretne osoby z ich działań reklamowych, aby był jak najlepszy PR i szum wokół finału. 13 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Jak czytam wypowiedzi PANA KOnrada w żaden sposób bym się do nich nie odnosił szkoda czasu... ziomek gówno wie i gówno je. Żeby się wypowiadać na jakiś temat to trzeba mieć jakie kolwiek pojęcie.... Pomysły muszą być dobre, złe się krytykuje i odrzuca taka kolej rzeczy. a pomysł typu zróbmy więcej hałasu ... no to ten. Ja dla odmiany w przyszłym roku chciał bym żebyście zorganizowali helikopter i 4 akrobatów (i żebyście wy to zrobili to słowo klucz) EDIt: No i najważniejsze AKCJA MOTOMIKOŁAJE 2016 mega udana. Wielkie gratulacje dla organizatorów i wszystkich wolontariuszy. Cieszę się że mogłem dołożyć jakąś tam cegiełkę od siebie i wiem że w przyszłym roku będzie jeszcze lepiej. Już teraz wiem że jeżeli będę tylko miał trochę wolnego czasu z wielką przyjemnością znów go poświęcę żeby wspomagać takie inicjatywy czynem i groszem. Jeszcze raz MEGA PODZIW dla wszystkich pozytywnych Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Finał już się odbył, prezenty zostały wręczone, a my nadal kompletujemy budżet na kolejny rok Dzięki Waszej ofiarności nasze skarbony rozstawione w łódzkich sklepach, serwisach, siłowniach, restauracjach, kawiarniach, auto-szkołach i innych punktach przyniosły dodatkowe 2425,77 PLN Zgodnie z obietnicą, nasze działania i "nadmiar" gotówki przeznaczymy w 2017 roku na imprezy, spotkania, wyjazdy i wiele atrakcji dla podopiecznych Domu Dziecka nr 2 i nr 8 w Łodzi. Będziemy Was stale informować o naszych działaniach ---Aukcje oraz wpłaty na konto bankowe zostaną podliczone w najbliższych dniach. 8 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Braaaawo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pajmon Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Gratulacje dla organizatorów. Chwała im i nam za to że udało się coś wielkiego dla dzieciaków zrobić, bo chyba to jest najważniejsze! Co do innych osób mających rożne pomysły na akcję dla dzieciaków....stwórzcie wątek w którym będzie dawać swoje pomysły ale od razu z adnotacjami co sami możecie w danym pomyśle zrobić. Nie staje za żadna ze stron ale zawsze łatwiej się krytykuje niż robi....Masz fajny pomysł lub możesz pomóc zgłoś go i napIsz co możesz zrobić, zaoferować....pewnie organizatorzy chętnie skorzystają. Stojąc z boku i nie widząc od zaplecza ile czasu, pary, i innych rzeczy coś zajmuje trudno coś oceniać....więc może powstrzymajcie się od tego. Krytyka jest fajna jeśli jest konstruktywna....zdania typu "można to było lepiej zrobić" można sobie w buty w sadzić....zawsze można coś lepiej. I jak to mówią klasycy....."więcej k**wa kultury Panowie" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Fajnie mądrego poczytać, faktycznie jeśli ktoś ma możliwość i pomysł na zorganizowanie jakiegoś eventu dla dzieciaków to piszcie. Ja każdą propozycję wezmę pod uwagę i wezmę udział w organizacji. Z resztą @booggie może potwierdzić ze pomocy nie odmawiam i pomagam w realizacji fajnych pomysłów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 No i jak zawsze musi być burdel i nie mogę spokojnie wypić kawy Miałem napisać elaborat, ale odpiszę w skrócie: Udział w finale, przejazd paradą przez Piotrkowską czy wręczanie prezentów to tylko wisienka na torcie i spijanie śmietanki. Doskonale rozumiem Twój przekaz, ale wystarczy spojrzeć na przebieg MotoMikołajów od 1'szej edycji i od razu będziesz wiedział, że z każdym rokiem jest mega progress, a rozszerzenie akcji na inne Domy Dziecka ma tyle samo plusów, co minusów i nie o tym temat, bo analizowaliśmy to nie raz. Po co te nerwy? Za szybko enter wcisnąłeś Zbychu? Gdzie mamy jeździć motocyklem, paradą 200 maszyn jeszcze? Byliśmy w Manufakturze (ogrom ludzi nas widziało), byliśmy na Piotrkowskiej (ogrom ludzi nas widziało), jechaliśmy Aleksandrowską i Włókniarzy (ogrom puszkarzy), jechaliśmy Pabianicką (kolejni samochodziarze), więc ja się grzecznie pytam o co Ci chodzi chłopie? Spędziłeś w siodle kilka godzin, narobiłeś kilometrów, pomachałeś przechodniom z uśmiechem, więc o jaką inną trasę chodzi? Cel jest jeden: odwiedzamy Domy Dziecka z prezentami. Parada jest efektem ubocznym, jakże miłym i ciekawym dla łodzian, ale jednak to tylko dodatek do całej akcji. O tym, aby jak najwięcej ludzi się dowiedziało o akcji też się zajmujemy, ba - nawet rozliczam konkretne osoby z ich działań reklamowych, aby był jak najlepszy PR i szum wokół finału. Nie chodzi o jazdę na moto z odkręconą manetką!!!!! "Większy hałas" nagłośnienie tematu np. W mediach przed zbiórką. To miało być na pokrzepienie, że w tym roku udało się ładnie uzbierać to w przyszłym roku postarajmy się jeszcze bardziej. Czy to w samej zbiórce czy też w dożucaniu do puchy. 2 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zdunek22 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 To i ja wstawię po miesiącu filmik hahaha większość i tak już pewnie widziała 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Miło powspominać dobrą zabawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi