Piuriel Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Serio, wielki szacun. Rano jak szedłem po osiedlu to wspominałem do żony, że dzisiaj moto mikołaje a taka pogoda. Asfalt przyprószony śniegiem, -1*C.. 3 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Również przyłączam się do podziękowań salata, dzięki wielkie za to że byliście :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
august.zgr Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Dzięki wszystkim za świetną imprezę Śnieg rano lekko przerażał, ale jak się okazało, strach ma wielkie oczy!!! Pozdrawiam wszystkich motomikołajów, LWG i do wiosny :-D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 swietnie bylo mimo pogody,czy kazdy dotarl bezpiecznie do domu?: ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Konrad Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Było fajniasto. Dziękulski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Już 3 raz brałem udział w tak zacnym wydarzeniu i mogę z czystym sumieniem napisać ze co roku jest coraz fajniej. Brawa dla organizatorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Dziekuje Motomikolajom za tak wspaniale spedzony dzien, organizatorom za wspanialy przejazd przez ulice naszego miasta w szczytnym celu, bylo super ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucass Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 To i ja dorzucę filmik kręcony na szybko Sam żałuję że nie mogłem przyjechać na dwóch kółkach. 11 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Tak czytam co piszą w mediach i mam wrażenie, że połowa robi antyreklamę tej szczytnej akcji Jak Łodzianie przeczytają, że zebraliśmy 18.700 zł w samej Manufakturze, a kupiliśmy za to szczoteczki do zębów, to aż mi wstyd później to sprostować... Jedyne rzetelne info w formie tekstowej na ten moment zaprezentowało Radio Łódź, widać że przed opublikowaniem artykułu chwilę czasu spędzili nad wiarygodnym przekazaniem informacji: https://www.radiolodz.pl/posts/30886-motomikolaje-wspieraja-lodzkie-domy-dziecka Reszta to jakiś żart, brawo dla Radio Łódź Brawo Wy, brawo My - alleluja 9 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Uwaga wielka prośba nie pamiętam kto nagrywał występ dzieci z dd2 ale był bym wdzięczny za dostęp do tego materiału Z góry dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mała Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 To już 5 akcja, w której uczestniczę, czasem na swoim moto, czasem jako plecak i z roku na rok jest coraz wspanialej! Serce rośnie jak widzę zadowolone dzieciaki, uśmiechniętych ludzi na ulicach, ilość nas motocyklistów, która przybywa z roku na rok coraz tłumniej. A przede wszystkim bardzo podobała mi się eskorta policji, w żadnym roku nie było tak bezpiecznie jak dziś! Kawał dobrej roboty odwalili No i gratulacje dla wytrwałych, którzy przyjechali na własnych 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Uwaga wielka prośba nie pamiętam kto nagrywał występ dzieci z dd2 ale był bym wdzięczny za dostęp do tego materiału Z góry dziękuję. Chyba tylko ja nagrywałem super występ. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Tak czytam co piszą w mediach i mam wrażenie, że połowa robi antyreklamę tej szczytnej akcji Jak Łodzianie przeczytają, że zebraliśmy 18.700 zł w samej Manufakturze, a kupiliśmy za to szczoteczki do zębów, to aż mi wstyd później to sprostować... Jedyne rzetelne info w formie tekstowej na ten moment zaprezentowało Radio Łódź, widać że przed opublikowaniem artykułu chwilę czasu spędzili nad wiarygodnym przekazaniem informacji: https://www.radiolodz.pl/posts/30886-motomikolaje-wspieraja-lodzkie-domy-dziecka Reszta to jakiś żart, brawo dla Radio Łódź Brawo Wy, brawo My - alleluja Też mnie trochę dziwił że byliśmy w dd 2 i 8 a tu w dzienniku łódzkim napisane że byliśmy też w domu opieki na ulicy Zbocze Wtf??? A w ekspresie nawet nie ma wzmianki o Zuchow. Masakra, gówno wiedzą a pisząc co chcą. Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Konrad Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Tak czytam co piszą w mediach i mam wrażenie, że połowa robi antyreklamę tej szczytnej akcji Jak Łodzianie przeczytają, że zebraliśmy 18.700 zł w samej Manufakturze, a kupiliśmy za to szczoteczki do zębów, to aż mi wstyd później to sprostować... Jedyne rzetelne info w formie tekstowej na ten moment zaprezentowało Radio Łódź, widać że przed opublikowaniem artykułu chwilę czasu spędzili nad wiarygodnym przekazaniem informacji: https://www.radiolodz.pl/posts/30886-motomikolaje-wspieraja-lodzkie-domy-dziecka Reszta to jakiś żart, brawo dla Radio Łódź Brawo Wy, brawo My - alleluja Prezes, je**ć pismaków. To akcja dla dziecków a gryzipiórki tylko szukają zapełnienia szpalty. Nic i tak nie zmieni idei. Ps. Art 14 Ustawy prawo prasowe czyli autoryzacja wypowiedzi, dobra rzecz Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Pan Konrad (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 To już 5 akcja, w której uczestniczę, czasem na swoim moto, czasem jako plecak i z roku na rok jest coraz wspanialej! Serce rośnie jak widzę zadowolone dzieciaki, uśmiechniętych ludzi na ulicach, ilość nas motocyklistów, która przybywa z roku na rok coraz tłumniej. A przede wszystkim bardzo podobała mi się eskorta policji, w żadnym roku nie było tak bezpiecznie jak dziś! Kawał dobrej roboty odwalili No i gratulacje dla wytrwałych, którzy przyjechali na własnych Przyłączam się do gratulacji dla wszystkich . WIELKIE BRAWA DLA ORGANIZATORÓW jak zwykle pełna profeska od początku do końca. Czekam na kolejne przygotowania do akcji Motomikołaje 2017 i oczywiście kolejny rekord, przynajmniej 22 tys zł Kolejna paczka fotek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Może warto by było napisać do Expressu ilu widzieli MotoMikołajów na Stokach? Edytowane 5 Grudnia 2016 przez pietrass (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. garg07 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Wielkie podziękowania dla organizatorów całego zamieszania, dla wszystkich funkcjonariuszy policji, którzy bardzo sprawnie i bezpiecznie zapewnili nam przejazd przez miasto, oraz największe podziękowanie dla wszystkich zgromadzonych motomikołajów i motomikołajek mimo nie sprzyjających warunków wstawili się tak licznie i uczestniczyli w tym całym zamieszaniu gdzie największą nagrodą jest uśmiech tych wszystkich dzieciaków z dd 2 i 8. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soltys Opublikowano 5 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 więcej zdjęć:https://www.facebook.com/pg/alicja.urbaniak.fotografia.eventowa/photos/?tab=album&album_id=1813462435578479 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Super cała impreza i te dzieci😁przedstawienie było genialne podziwiam Alana dzieciak ma talet😁 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy29168 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dziękuję wszystkim za mega atmosferę.Organizatorom za super organizację.Wzruszyłem się!LWG 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Wiadomo ile motomikłajów się stawiło? Obejrzałem z nudów filmik z zwolnionym tempie i wyszło mi, że po Pietrynie przejechało ok 130 maszyn. Pytam, bo widziałem w necie informację, że w Trójmieście brało udział 1600 maszyn. Było dużo, no ale chyba troszkę przesadzili... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Wiadomo ile motomikłajów się stawiło? Obejrzałem z nudów filmik z zwolnionym tempie i wyszło mi, że po Pietrynie przejechało ok 130 maszyn. W Domu Dziecka nr 2 pojawiło się minimum 187 maszyn, bo @tomahouk liczył W ubiegłym roku było nas ok.300, więc pogoda nie pozwoliła nam pobić rekordu. w Trójmieście brało udział 1600 maszyn. Było dużo, no ale chyba troszkę przesadzili... Nie przesadzili, 1600 to i tak słabo, jeśli dobrze pamiętam rekord to 2000 jednośladów i 3000 uczestników Działają ponad 14 lat, zbierają ponad 100.000 złotych, mnóstwo sponsorów, motocyklistów spoza kraju - szacun 6 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) po Pietrynie przejechało ok 130 maszyn Część ludzi ( w tym ja i 2 maszyny ze mną) zebrała się do domów jeszcze przed Pietryną, więc stan początkowy na pewno był większy Impreza świetna, szacun dla organizatorów za ogarnięcie takiej watahy maszyn i w ogóle ogarnięcia imprezy Edytowane 6 Grudnia 2016 przez Martucha (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weakpoint Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Wiadomo ile motomikłajów się stawiło? Obejrzałem z nudów filmik z zwolnionym tempie i wyszło mi, że po Pietrynie przejechało ok 130 maszyn. Pytam, bo widziałem w necie informację, że w Trójmieście brało udział 1600 maszyn. Było dużo, no ale chyba troszkę przesadzili... Niestety nie byłem w stanie dojechać do Łodzi na imprezę, chociaż pieniądze poszły na konto, to byłem popatrzeć na Gdańsk, nagrywałem finał przejazdu (dla chętnych link) - trwał 15 min. Na placu mówili, że było 1565 maszyn, ale jak Suchy powiedział, tam jest juz 14. raz, mają tak naprawdę 3 miasta + okolice, więc i motocyklistów więcej Jak w rozmowie z jednym z Mikołajów organizacyjnych powiedziałem, że jestem z Łodzi, i że też mamy Motomikołaje to się bardzo ucieszył, że taka akcja się rozszerza na inne miasta i życzył nam podobnego rozmachu, pieniędzy i atmosfery 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi