Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Mikołaje Na Motocyklach 2016 - V Edycja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio, wielki szacun. Rano jak szedłem po osiedlu to wspominałem do żony, że dzisiaj moto mikołaje a taka pogoda. Asfalt przyprószony śniegiem, -1*C..

picture_2052.gif

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Również przyłączam się do podziękowań salata, dzięki wielkie za to że byliście :-)

Opublikowano

Dzięki wszystkim za świetną imprezę :smile: Śnieg rano lekko przerażał, ale jak się okazało, strach ma wielkie oczy!!! Pozdrawiam wszystkich motomikołajów, LWG i do wiosny :-D

Opublikowano

swietnie bylo mimo pogody,czy kazdy dotarl bezpiecznie do domu?: )

Opublikowano

Było fajniasto. Dziękulski.

Opublikowano

Już 3 raz brałem udział w tak zacnym wydarzeniu i mogę z czystym sumieniem napisać ze co roku jest coraz fajniej. Brawa dla organizatorów. 

Opublikowano

Dziekuje Motomikolajom za tak wspaniale spedzony dzien, organizatorom za wspanialy przejazd przez ulice naszego miasta w szczytnym celu, bylo super ;-)

Opublikowano

Uwaga wielka prośba nie pamiętam kto nagrywał występ dzieci z dd2 ale był bym wdzięczny za dostęp do tego materiału

Z góry dzięki

Opublikowano

Uwaga wielka prośba nie pamiętam kto nagrywał występ dzieci z dd2 ale był bym wdzięczny za dostęp do tego materiału

Z góry dziękuję.

Chyba tylko ja nagrywałem super występ. 

Opublikowano (edytowane)

Tak czytam co piszą w mediach i mam wrażenie, że połowa robi antyreklamę tej szczytnej akcji -_- Jak Łodzianie przeczytają, że zebraliśmy 18.700 zł w samej Manufakturze, a kupiliśmy za to szczoteczki do zębów, to aż mi wstyd później to sprostować...

Jedyne rzetelne info w formie tekstowej na ten moment zaprezentowało Radio Łódź, widać że przed opublikowaniem artykułu chwilę czasu spędzili nad wiarygodnym przekazaniem informacji: https://www.radiolodz.pl/posts/30886-motomikolaje-wspieraja-lodzkie-domy-dziecka

Reszta to jakiś żart, brawo dla Radio Łódź B) Brawo Wy, brawo My - alleluja

Też mnie trochę dziwił że byliśmy w dd 2 i 8 a tu w dzienniku łódzkim napisane że byliśmy też w domu opieki na ulicy Zbocze Wtf??? A w ekspresie nawet nie ma wzmianki o Zuchow. Masakra, gówno wiedzą a pisząc co chcą. Edytowane przez Buziak (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Tak czytam co piszą w mediach i mam wrażenie, że połowa robi antyreklamę tej szczytnej akcji -_-  Jak Łodzianie przeczytają, że zebraliśmy 18.700 zł w samej Manufakturze, a kupiliśmy za to szczoteczki do zębów, to aż mi wstyd później to sprostować... 

Jedyne rzetelne info w formie tekstowej na ten moment zaprezentowało Radio Łódź, widać że przed opublikowaniem artykułu chwilę czasu spędzili nad wiarygodnym przekazaniem informacji: https://www.radiolodz.pl/posts/30886-motomikolaje-wspieraja-lodzkie-domy-dziecka

Reszta to jakiś żart, brawo dla Radio Łódź  B) Brawo Wy, brawo My - alleluja 

Prezes, je**ć pismaków. To akcja dla dziecków a gryzipiórki tylko szukają zapełnienia szpalty. Nic i tak nie zmieni idei.

Ps. Art 14 Ustawy prawo prasowe czyli autoryzacja wypowiedzi, dobra rzecz ;)

flm_1480891886__20161204_115953.jpg

Edytowane przez Pan Konrad (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

To już 5 akcja, w której uczestniczę, czasem na swoim moto, czasem jako plecak  :riding: i z roku na rok jest coraz wspanialej! Serce rośnie jak widzę zadowolone dzieciaki, uśmiechniętych ludzi na ulicach, ilość nas motocyklistów, która przybywa z roku na rok coraz tłumniej. A przede wszystkim bardzo podobała mi się eskorta policji, w żadnym roku nie było tak bezpiecznie jak dziś! Kawał dobrej roboty odwalili  :biggrin:

No i gratulacje dla wytrwałych, którzy przyjechali na własnych  :moto:

Przyłączam się do gratulacji dla wszystkich  :riding: .

WIELKIE BRAWA DLA ORGANIZATORÓW  :rock: jak zwykle pełna profeska od początku do końca. 

Czekam na kolejne przygotowania do akcji Motomikołaje 2017 i oczywiście kolejny rekord, przynajmniej 22 tys zł  :dance:

Kolejna paczka fotek. 

Opublikowano

963a17262b7fee0d5f3d52218059e97d.jpg

ab0fcc01df300467a7904e83bf9c3497.jpg

9bcdc0c828df83ad89d14c1f4c90cb7b.jpg

95636bb1303b16da59e369ab7c7c987a.jpg

34bc8789ef98d61a8bb3a354ffd1aee9.jpgd4309645443e1f47442a3ceda223fd83.jpg

ce326d3933bf59e92dca69cbc0ae0868.jpg

2714618b91c7ee9668dd14af81005b12.jpg

0bd14d794d5628008200898e0ed4ec97.jpg

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

172824.png

Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.

Opublikowano (edytowane)

Może warto by było napisać do Expressu ilu widzieli MotoMikołajów na Stokach?

Edytowane przez pietrass (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Super cała impreza i te dzieci😁przedstawienie było genialne podziwiam Alana dzieciak ma talet😁

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za mega atmosferę.Organizatorom za super organizację.Wzruszyłem się!LWG

Opublikowano

Wiadomo ile motomikłajów się stawiło? Obejrzałem z nudów filmik z zwolnionym tempie i wyszło mi, że po Pietrynie przejechało ok 130 maszyn. Pytam, bo widziałem w necie informację, że w Trójmieście brało udział 1600 maszyn. Było dużo, no ale chyba troszkę przesadzili...

Opublikowano (edytowane)
po Pietrynie przejechało ok 130 maszyn

Część ludzi ( w tym ja i 2 maszyny ze mną) zebrała się do domów jeszcze przed Pietryną, więc stan początkowy na pewno był większy ;) Impreza świetna, szacun dla organizatorów za ogarnięcie takiej watahy maszyn i  w ogóle ogarnięcia imprezy :smile:

Edytowane przez Martucha (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Wiadomo ile motomikłajów się stawiło? Obejrzałem z nudów filmik z zwolnionym tempie i wyszło mi, że po Pietrynie przejechało ok 130 maszyn. Pytam, bo widziałem w necie informację, że w Trójmieście brało udział 1600 maszyn. Było dużo, no ale chyba troszkę przesadzili...

Niestety nie byłem w stanie dojechać do Łodzi na imprezę, chociaż pieniądze poszły na konto, to byłem popatrzeć na Gdańsk, nagrywałem finał przejazdu (dla chętnych link) - trwał 15 min.

Na placu mówili, że było 1565 maszyn, ale jak Suchy powiedział, tam jest juz 14. raz, mają tak naprawdę 3 miasta + okolice, więc i motocyklistów więcej :smile:

Jak w rozmowie z jednym z Mikołajów organizacyjnych powiedziałem, że jestem z Łodzi, i że też mamy Motomikołaje to się bardzo ucieszył, że taka akcja się rozszerza na inne miasta i życzył nam podobnego rozmachu, pieniędzy i atmosfery :smile: