Dobromil1984 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ja będę że Zgierza jechał Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu TapatalkaA co do czapek mogę wziąć kilka w rozmiarze na kask nie trzeba ich przyklejać Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Siemanko Kuba musimy się zgadać i razem wyruszyć. Jak byś miał taką czapkę to chętnie bym pożyczył bo moja nie wiem czy jej nie zdmuchnie hehe. Zadzwonię później do Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wolf Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Lepiej autem niż wcale ale pamiętajmy że motocykliści to pozytywnie zakreceni wariaci i żadne warunki pogodowe nie są straszne Zawsze można założyć raki na buty i się odpychać Jak pogoda będzie taka jak dzisiaj to frekwencja musi być dobra, poza tym nie możemy zawieść podopiecznych z DD, Każdy szanujący się motocyklista/ka musi jutro pojawić się na MOTOMIKOŁAJACH Pobiliśmy rekord zbieranej kaski to i rekord frekwencji musi być również pobity 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Pobiliśmy rekord zbieranej kaski to i rekord frekwencji musi być również pobity 4 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Pogoda jutro ma być podobna jak dziś. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 moto przewietrzone, 20 km zrobione. Początkowo nei chciał gadać, ale później już gadał jak zawsze dziś było super, zimno dopiero od 140 w górę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Robimy jutro jakiś wspólny wyjazd ze Zgierza? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Renifer gotowy 24 KM przejechane dziś na rozgrzewkę. Nawet wieczorkiem fajnie się jeździło. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ktoś chętny na wspólną z Della do Manu powiedzmy koło 9:30 - 9:40? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) a Tym którym nie pasuje Dell - zapraszam pod Maca na Widzewie (rondo Inwalidów) godz 9:45, wyjazd max o 9:50. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 a Tym którym nie pasuje Dell - zapraszam pod Maca na Widzewie (rondo Inwalidów) godz 9:45, wyjazd max o 9:50. Ok może być Mc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ja dolaczam do Was na druga czesc pod manu. Tylko o ktorej? 13? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil.G Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Czy ktoś z okolic Rzgowa -Starowej Góry się jutro wybiera ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ja dolaczam do Was na druga czesc pod manu. Tylko o ktorej? 13? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Między 13 a 13.30 będziemy wracać z dd2, przejedziemy kolo parkingu od str Leroy, możesz tam czekać i do nas dołączyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
august.zgr Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tez bede lecial ze zgierza. Z Chelmow Jaks ustawka?? Ja będę że Zgierza jechał Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka A co do czapek mogę wziąć kilka w rozmiarze na kask nie trzeba ich przyklejać Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 9.15 na parkingu przed media koło maca Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ok może być Mc Dołączę do was jeśli mi moto odpali. Mały problem techniczny dzisiaj wyskoczył:/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jaki? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jaki? Jaki Mac? Widzew 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jaki problem 😀 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka A mac w Zgierzu 😀 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Sieradz niestety odpuszcza.. XJta powiedziała że jej w ciepłym garażu dobrze i nawet nie zapala a samochodem... to nie to samo dla mnie :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Ktoś ryzykuje kulig motongiem czy raczej na czterech kołach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Pogoda za oknen nie zacheca, ale wszystkie prognozy caly czas twierdza, ze dzis ma nie byc opadow... czy w centrum lezy snieg? Bo widzew lekko bialy sie zrobil... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzy Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Siemka mam pytanko czy ktoś jedzie z okolic Widzewa? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
august.zgr Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) 9.15 na parkingu przed media koło maca Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Za wczesnie ta 9.15. Mysle, ze 9.50 wystarczy. Ja tak bede lecial, o ile wyjade z garazu :-/ Edytowane 4 Grudnia 2016 przez august.zgr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 mamy taki plan a Tym którym nie pasuje Dell - zapraszam pod Maca na Widzewie (rondo Inwalidów) godz 9:45, wyjazd max o 9:50. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi