AgaJaga Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 do niedzieli jeszcze wszystko możliwe więc i pogoda się opamięta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ja dzisaj odebralem swoja fzr-ke od mechanika i akurat wyjezdzajac od niego zaczelo sypac sniegiem. Tak padalo ze nie do konca dostatecznie widzialem, co w polaczeniu z nadmierna predkoscia i brakiem ABS-u spowodowalo taniec 300 kg na zlodowacialym asfalcie podczas chamowania, cudem i refleksem uda mi sie nie zaparkowac pod Golfem 5 na Rzgowskiej.... Ale dla dzieciakow w niedziele bede :-) 3 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Pogoda rzeczywiscie nie rozpieszcza, jezdze autem po Gornej i. Nie widzialem od 1700 zadnej solarki, nic. Najgorsze ze nie tylko na bocznych drogach jest slisko. W niedziele powinno byc lepiej, no a jak nie to niestety moze trzeba bedzie rozwazyc wariant z wieksza iloscia aut. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Pogoda na niedzielę ... 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 No ja mimo chęci nie dam rady jednak na miejsce zbiórki mam trzy dychy a auto jeszcze nie gotowe na transport maszyny 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Po prostu w niedzielę dawanie na zimnym nabierze nowego wymiaru - całą trasę przejedziecie bez gotowania silnika i ulewania płynu chłodzącego 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mottle Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Nie no będzie git !! dzisiaj jest już ładnie, bez śniegu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Wszystko fajnie, tylko trzeba mieć motocykl na chodzie :] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ja mam oba sprawne, ale co z tego jak sie okaze ze pogoda sie sfajda bialym puchem.... 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Włącz pozytywne myślenie Będzie dobrze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Dziś coś jakby odwilż więc jest szansa. Ja się stawiam jeśli tylko warunki pozwolą. jeśli nie to ewentualnie puszka pozostaje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Sprawdzilam chyba wszystkie prognozy pogody w internecie i wszystkie solidarnie mowia, ze ma byc ok. Odpychajcie myslami snieg,a jak kto wierzący to dorzucać w paciorku prosby o ladna pogode i bedzie git. Widzimy sie w niedziele, na motocyklach i nie zapomnijcie sie ladnie ubrac Edytowane 1 Grudnia 2016 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Karpiu jak sie wezmie za odpedzanie opadow to na pewno nie bedzie Wysłane przez gołębia pocztowego 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Odpaliłem dziś Bandita- zajęło mi to bardzo dużo czasu i energii, ale się udało Runda po osiedlu i oby tylko warunki w niedzielę dopisały, bo przyczepności dziś nie było za grosz. 1 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ładnie ubrać???? Ale źe jak???? 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristo74 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Jak co roku się stawiam Urlop już wzięty jedzie ktoś z ok.Zgierskiej Pozdrawiam LWG Odpaliłem dziś Bandita- zajęło mi to bardzo dużo czasu i energii, ale się udało Runda po osiedlu i oby tylko warunki w niedzielę dopisały, bo przyczepności dziś nie było za grosz. Bandziorki zawsze odpalają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) ja jutro odpalam gsa oby poszło PS. czym naklejacie te czapki mikołaja ? chodzi o to by było mocne, ale po mikołajach aby sićagnąć i nie było z tym problemu mam jakąs 2-stronną tasme piankową - ujdzie ? Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ja z 2 zrobilem.jedna wiec zakladam na kask jak czapke :-)i gumka w okół rantu i jest dobrze 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Pewnie ze tak. My każdego roku tak przyklejamy Tylko nie za mocna bo potem ciężko z kasku schodzi. Edytowane 2 Grudnia 2016 przez sebol (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Sebol robi na piankę montażową trzyma jak ta lala. Potem odkuwasz meslem i młotkiem i po problemie Edytowane 2 Grudnia 2016 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ja będę że Zgierza jechał Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka A co do czapek mogę wziąć kilka w rozmiarze na kask nie trzeba ich przyklejać Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Próba generalna Teraz to już musi być pogoda! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 To czym kaska przyjedziesz???? Swoim juz czy jeszcze jak plecak??? 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Swoim juz czy jeszcze jak plecak??? Wciąż plecak ale za to jaki hahah Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolf Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Starałam się jak mogłam Panie z imieniem na J aczkolwiek duet z Eweliną wychodził najlepiej - nikt się nie mógł oprzeć ps tylko proszę nie udostępniać żadnych kompromitujących materiałów Faktycznie z Eweliną robiłyście super tandem, jedna zagadywała druga blokowała między motocyklami, i portfele musieli otworzyć, nawet YORK mojej córki nie dawał Wam rady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi