Skocz do zawartości

Mikołaje Na Motocyklach 2016 - V Edycja

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzisaj odebralem swoja fzr-ke od mechanika i akurat wyjezdzajac od niego zaczelo sypac sniegiem. Tak padalo ze nie do konca dostatecznie widzialem, co w polaczeniu z nadmierna predkoscia i brakiem ABS-u spowodowalo taniec 300 kg na zlodowacialym asfalcie podczas chamowania, cudem i refleksem uda mi sie nie zaparkowac pod Golfem 5 na Rzgowskiej.... Ale dla dzieciakow w niedziele bede :-)

Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. 

Pogoda rzeczywiscie nie rozpieszcza, jezdze autem po Gornej i. Nie widzialem od 1700 zadnej solarki, nic. Najgorsze ze nie tylko na bocznych drogach jest slisko. W niedziele powinno byc lepiej, no a jak nie to niestety moze trzeba bedzie rozwazyc wariant z wieksza iloscia aut.

Po prostu w niedzielę dawanie na zimnym nabierze nowego wymiaru - całą trasę przejedziecie bez gotowania silnika i ulewania płynu chłodzącego  :biggrin:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Ja mam oba sprawne, ale co z tego jak sie okaze ze pogoda sie sfajda bialym puchem....

Sprawdzilam chyba wszystkie prognozy pogody w internecie i wszystkie solidarnie mowia, ze ma byc ok. Odpychajcie myslami snieg,a jak kto wierzący to dorzucać w paciorku prosby o ladna pogode i bedzie git. Widzimy sie w niedziele, na motocyklach i nie zapomnijcie sie ladnie ubrac :biggrin:

Edytowane przez Kejt93 (wyświetl historię edycji)
:rock:

Karpiu jak sie wezmie za odpedzanie opadow to na pewno nie bedzie :biggrin:

Wysłane przez gołębia pocztowego

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Odpaliłem dziś Bandita- zajęło mi to bardzo dużo czasu i energii, ale się udało :biggrin: Runda po osiedlu i oby tylko warunki w niedzielę dopisały, bo przyczepności dziś nie było za grosz.

Konfucjusz: Po­wiedz mi, a za­pomnę. Po­każ mi, a za­pamiętam. Pozwól mi zro­bić, a zro­zumiem.

2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"

Ładnie ubrać???? Ale źe jak????

Jak co roku się stawiam :smile:  Urlop już wzięty :smile:

jedzie ktoś z ok.Zgierskiej Pozdrawiam LWG 

Odpaliłem dziś Bandita- zajęło mi to bardzo dużo czasu i energii, ale się udało :biggrin: Runda po osiedlu i oby tylko warunki w niedzielę dopisały, bo przyczepności dziś nie było za grosz.

Bandziorki zawsze odpalają:smile:

ja jutro odpalam gsa :smile: oby poszło :biggrin:

PS. czym naklejacie te czapki mikołaja :biggrin: ?

chodzi o to by było mocne, ale po mikołajach aby sićagnąć i nie było z tym problemu

mam jakąs 2-stronną tasme piankową - ujdzie ? 

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)

Ja z 2 zrobilem.jedna wiec zakladam na kask jak czapke :-)i gumka w okół rantu i jest dobrze

Ja będę że Zgierza jechał

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

A co do czapek mogę wziąć kilka w rozmiarze na kask nie trzeba ich przyklejać

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

To czym kaska przyjedziesz???? Swoim juz czy jeszcze jak plecak???

Starałam się jak mogłam Panie z imieniem na J :biggrin: aczkolwiek duet z Eweliną wychodził najlepiej - nikt się nie mógł oprzeć :biggrin:

ps tylko proszę nie udostępniać żadnych kompromitujących materiałów ;)

Faktycznie z Eweliną robiłyście super tandem, jedna zagadywała druga blokowała między motocyklami, :moto: i portfele musieli otworzyć,  nawet YORK mojej córki nie dawał Wam rady  :decayed: