jaquzie Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Brawa dla organizatorów - cała impreza na najwyższym poziomie, ogromny podziw za zaangażowanie i zorganizowanie tak profesjonalnej akcji. Fajnie było Was poznać i do kolejnej imprezy:) o to ta koleżanka z ciekawym głosem namawiała ludziki do wrzucania $ Good Job pani z imieniem na literę J (chyba złapałem cię na filmiku niebawem na FB.) 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwiazda675 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Starałam się jak mogłam Panie z imieniem na J aczkolwiek duet z Eweliną wychodził najlepiej - nikt się nie mógł oprzeć ps tylko proszę nie udostępniać żadnych kompromitujących materiałów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 ps tylko proszę nie udostępniać żadnych kompromitujących materiałów a są takie ? :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 mnie nie było, a na przykład chciał bym zobaczyć 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Materiał od Jacka @jaquzie 13 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Fajne ale muza jaka dzika 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Bombowe, a soundtrack pasuje Brawo Jack'u 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Brawo. Mam nadzieję że w niedziele uda mi się was odwiedzić na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) 3mam kciuki za pogodę - "mundur skompletowany" Edytowane 30 Listopada 2016 przez pietrass (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Fejsbuk mi podpowiada, ze w tym roku udalo sie wszystko za***iscie i mamy 18700 zł! Pieeeeknie <3 Edytowane 30 Listopada 2016 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Dzień radosny, dzień jedyny - osiągnęliśmy wynik bijący na głowę wszystkie poprzednie lata ! Dzięki weekendowej zbiórce w Manufakturze uzbieraliśmy 18.700 złotych Nie udałoby się to bez Stowarzyszenia Łódzkich Motocyklistów, hojnych darczyńców, wolontariuszy, motocyklistów pożyczających swoje jednoślady i quady na wystawę, a także osób, które wykonywały transport tych wszystkich pojazdów # Zbliżamy się do wielkiego wydarzenia związanego z przekazaniem zakupionych prezentów, zapisz się do Finał akcji MotoMikołaje Łódź 2016 Tymczasem wracamy do zakupów i pakowania prezentów. DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE AKCJI 9 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Na prawde bombowo wyszlo! Za rok przekraczamy 20 tysi Edytowane 30 Listopada 2016 przez Kejt93 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jeszcze aukcje trwają.👍 To i trochę grosza dojdzie do puli. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jeszcze aukcje trwają. To i trochę grosza dojdzie do puli. Jeszcze na koncie bankowym są wpłaty + z aukcji dojdzie suma czterocyfrowa, ale pieniążki zostaną przeznaczone na imprezy dla Domów Dziecka w ciągu 2017 roku, aby cały czas dzieci miały dobrą zabawę, nie tylko na Mikołajki 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek224 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Bylem z synkiem i w Ptaku i w Manu.szlakiem motorynki hi hi.....super sprawa..dzieci beda mega zadowolone... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Proszę zaglądać do pierwszego posta, znamy już oficjalny harmonogram na 4.12.2016 godz. 10:00 - zbiórka wszystkich motocyklistów na tyłach Leroy Merlin pod Manufakturą godz. 10:45 - wyruszamy przez zaplecze od ul. Ogrodowej --> przez rondko--> do choinki na rynku głównym godz. 11:20 - wyruszamy do DD nr 2 przez główną bramę Manufaktury między 13:00 - 14:00 wracamy na rynek Manufaktury (jeżeli ktoś chce być tylko na drugim przejeździe, to czeka na tyłach parkingu koło Leroy Merlin i obserwuje kiedy przejeżdżamy, a następnie dołącza się w biegu.) godz. 14:00 - ponowny wyjazd z rynku Manufaktury - tym razem na paradę wzdłuż ul. Piotrkowskiej i dalej jedziemy do DD nr 8 Po rozdaniu prezentów w ósemce rozjeżdżamy się do domów ok. godziny 15:30 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 30 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 20 tysięcy juz pękło jak podliczymy ptaka i manu tak więc w tym roku będziemy mogli nie tylko zrealizować życzenia dzieci dotyczące prezentów ale jeszcze zrobimy parę fajnych imprez w ciągu roku. Natomiast w wakacje ci którzy uczą się najlepiej będą mogli liczyć na naprawdę fajne nagrody. Jeszcze wam powiem ze wczoraj jeden z motocyklistów który prosił o anonimowość przywiózł około 150 plecaków, toreb, i innych gadżetów, a dodatkowo dwa 10 kilowe wiadra miodu 😀 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Wielkie Brawa do Anonimowego fundatora w/w prezentów. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) a jak wyglada sprawa z motocyklistami w puszkach w razie niemożności jechania na moto ? W takim tempie do DD 2 i 8 dołączą kolejne Edytowane 30 Listopada 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jeszcze wam powiem ze wczoraj jeden z motocyklistów który prosił o anonimowość przywiózł około 150 plecaków, toreb, i innych gadżetów, a dodatkowo dwa 10 kilowe wiadra miodu Szacunek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 30 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Lepiej autem niż wcale ale pamiętajmy że motocykliści to pozytywnie zakreceni wariaci i żadne warunki pogodowe nie są straszne 😀 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Lepiej autem niż wcale ale pamiętajmy że motocykliści to pozytywnie zakreceni wariaci i żadne warunki pogodowe nie są straszne Ale jak z manu wracałem na kołach to każdy spanikowany Akcja MM nabiera coraz większego rozmachu, bardzo fajnie! Wielkie podziękowania dla wszystkich Mam nadzieje, że widzimy się w niedziele! Edytowane 30 Listopada 2016 przez esquina (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ale jak z manu wracałem na kołach to każdy spanikowany Potwierdza to mój materiał z archiwum X + dialog jakże soczysty w słownictwo 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil.G Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jak pogoda będzie tylko bez opadów to też się pisze na niedzielę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 W tej chwili Sieradz zasypany.. nie wyjadę z garażu nawet więc ciężko mi będzie dojechać jak pogoda nie zmądrzeje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi