Skocz do zawartości

Mikołaje Na Motocyklach 2016 - V Edycja

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Brawa dla organizatorów - cała impreza na najwyższym poziomie, ogromny podziw za zaangażowanie i zorganizowanie tak profesjonalnej akcji.

Fajnie było Was poznać i do kolejnej imprezy:)

o to ta koleżanka z ciekawym głosem namawiała ludziki do wrzucania $ :biggrin: Good Job pani z imieniem na literę J :smile:

(chyba złapałem cię na filmiku :smile: niebawem na FB.)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Starałam się jak mogłam Panie z imieniem na J :biggrin: aczkolwiek duet z Eweliną wychodził najlepiej - nikt się nie mógł oprzeć :biggrin: 

ps tylko proszę nie udostępniać żadnych kompromitujących materiałów ;) 

mnie nie było, a na przykład chciał bym zobaczyć :smile: 

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Fajne :cheers:  ale muza jaka dzika  :laugh2:  :laugh2:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Jeszcze aukcje trwają.👍 To i trochę grosza dojdzie do puli.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

172824.png

Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.

Jeszcze aukcje trwają. To i trochę grosza dojdzie do puli.

Jeszcze na koncie bankowym są wpłaty + z aukcji dojdzie suma czterocyfrowa, ale pieniążki zostaną przeznaczone na imprezy dla Domów Dziecka w ciągu 2017 roku, aby cały czas dzieci miały dobrą zabawę, nie tylko na Mikołajki  :cheers:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

flm_1480496392__zbiorka_leroy.png

Proszę zaglądać do pierwszego posta, znamy już oficjalny harmonogram na 4.12.2016

godz. 10:00 - zbiórka wszystkich motocyklistów na tyłach Leroy Merlin pod Manufakturą

godz. 10:45 - wyruszamy przez zaplecze od ul. Ogrodowej --> przez rondko--> do choinki na rynku głównym

godz. 11:20 - wyruszamy do DD nr 2 przez główną bramę Manufaktury

między 13:00 - 14:00 wracamy na rynek Manufaktury 
(jeżeli ktoś chce być tylko na drugim przejeździe, to czeka na tyłach parkingu koło Leroy Merlin i obserwuje kiedy przejeżdżamy, a następnie dołącza się w biegu.)

godz. 14:00 - ponowny wyjazd z rynku Manufaktury - tym razem na paradę wzdłuż ul. Piotrkowskiej i dalej jedziemy do DD nr 8

Po rozdaniu prezentów w ósemce rozjeżdżamy się do domów ok. godziny 15:30 :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

a jak wyglada sprawa z motocyklistami w puszkach w razie niemożności jechania na moto :biggrin: ?

W takim tempie do DD 2 i 8 dołączą kolejne B)

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)

Jeszcze wam powiem ze wczoraj jeden z motocyklistów który prosił o anonimowość przywiózł około 150 plecaków, toreb, i innych gadżetów, a dodatkowo dwa 10 kilowe wiadra miodu

Szacunek :smile:

Lepiej autem niż wcale ale pamiętajmy że motocykliści to pozytywnie zakreceni wariaci i żadne warunki pogodowe nie są straszne

Ale jak z manu wracałem na kołach to każdy spanikowany  :riding:   :whistling:  :hihi:  Akcja MM nabiera coraz większego rozmachu, bardzo fajnie! Wielkie podziękowania dla wszystkich :cheers: Mam nadzieje, że widzimy się w niedziele!

Edytowane przez esquina (wyświetl historię edycji)