Skocz do zawartości

Mikołaje Na Motocyklach 2016 - V Edycja

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

czy rozwiązałaś problem czy może pomóc? :smile:

rozwiązałam i jutro będę w Manufakturze :biggrin: plus wygrana licytacja na kulikowskie szkolenie ciekawe czy wreszcie mnie nauczą jeździć zgodnie z przepisami  :riding:  :riding:  :rock:

Też byłem i wraz z córką zasililiśmy puszki :smile:

mnie sie spodobała zx-10 na taką mam ochotę ale najpierw muszę zobaczyć pozycje czy bał bym rade tak polatać bo niestety mój kręgosłup może powiedzieć mi nie :sad2:

Pozdro dla organizatorów 

Nie wiem jak macie umówione w Manufakturze ale jeśli się da, to zostawcie maszyny do jutra. Może w dzień będzie ciut cieplej. Właśnie wróciłem z Manufaktury, wokół lód i śnieg. Zgierska koncertowo oblodzona na przykład na wysokości Dolnej i dalej w stronę Zgierza niewiele lepiej :/

Znajomy napisał, że z Manufaktury w stronę Włókniarzy Drewnowską i dalej do Kaliskiego jest czarny asfalt ale miejscami wygląda na oblodzony.

Bezpiecznych powrotów życzę wszystkim Mikołajom!

IMG_2920.jpg

Edytowane przez Heidevar (wyświetl historię edycji)

Też z synem byliśmy i super akcja, brawa dla organizatorów. Nie radzę nikomu teraz jechać na moto, bo szklanka straszna, autem ciężko się jechało.

Też byłem i się dorzuciłem do puchy mikołajowej.

Teraz oby nam pogoda 4-tego dopisała.

no wlasnie...z tego co patrzylem to z pogoda moze byc nieciekawie;/ zobaczymy co bozia da :biggrin: :D

jak nie to się puszką przyjedzie :smile:

ja też dzisiaj i zbierałam pieniążki (nawet własną Matkę z dychy ogołociłam :biggrin:) i sama coś ze swoich studenckich, skromnych środków dorzuciłam :smile:

Fajnie było... oby tylko wszyscy szczęśliwie do domu wrócili, bo na drodze dramat. 

:rock:

No może nie dramat ale emocjonujące warunki na drogach są 😀 zwłaszcza przejazd motocyklem po zasypanych śniegiem kocich łbach był wesoły.

Sebol wielkie dzięki za asystę

jednak jechałeś? ;)
ja już mówiłem, ale i napiszę "DZIĘKI" dla Pit'a i Buziak'a za podwózkę - niektóre ulice to ślizg 100% :smile:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

jest gdzieś rozpiska odnośnie 4 grudnia co, gdzie, jak, kiedy i czym :biggrin: ?

poza fb, nie zawsze mam do niego dostęp :smile:

Rozpiska z mapką gdzie się zbieramy i jak jedziemy pojawi sie w tym wątku do środy, ale szykujcie się że około 10 będziemy się zbierać na terenie manufaktury, a cała impreza potrwa do 16.

Pogoda jaka jest widać za oknem ale mam nadzieję że paru twardzieli się znajdzie i pokażemy że nie ma złej pogody wystarczy się ciepło ubrać i delikatnie operować klamkami :smile: 

Gratulacje za zbiórkę w Manufakturze. Byłem krótko w sobotę, ale jak widziałem - pełna profeska. I kilka złotych udało mi się zebrać od kupujących w Manu :smile: Oby w niedzielę pogoda dopisała :smile:

Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak

Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/

Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647