Gwiazda675 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 czy rozwiązałaś problem czy może pomóc? rozwiązałam i jutro będę w Manufakturze plus wygrana licytacja na kulikowskie szkolenie ciekawe czy wreszcie mnie nauczą jeździć zgodnie z przepisami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 tak tak bądź bo bez gwiazdy nie ma jazdy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 tak tak bądź bo bez gwiazdy nie ma jazdy A ja byłem dzisiaj i nie żałuję. Warto wspomóc i wrzucić każdy pieniądz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 26 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Dziękuję wszystkim forumowiczom którzy pomogli nam dzisiaj w czasie kwesty w manufakturze, oczywiście zapraszamy na jutro. Wasza pomoc jest nam bardzo potrzebna bo jest sporo motocykli których bez przerwy trzeba pilnować jednocześnie namawiajac ludzi do dzielenia się kasą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Spoko Salat,damy jutro rade 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Kasiorka wrzucona do puszki na rzecz dzieciaczków ,zatem dzień udany Jak zawsze pokłony dla organizatorów .Jaquzie piękny ten Twój Gs. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Podziękował za $ chwali się A GS.. Kwestia gustu - mi się nie podoba 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 bylem,do puszeczki wrzucilem ; elegancka akcja : ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek26 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Też byłem i wraz z córką zasililiśmy puszki mnie sie spodobała zx-10 na taką mam ochotę ale najpierw muszę zobaczyć pozycje czy bał bym rade tak polatać bo niestety mój kręgosłup może powiedzieć mi nie Pozdro dla organizatorów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Też byłem i się dorzuciłem do puchy mikołajowej. Teraz oby nam pogoda 4-tego dopisała. 2 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heidevar Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Nie wiem jak macie umówione w Manufakturze ale jeśli się da, to zostawcie maszyny do jutra. Może w dzień będzie ciut cieplej. Właśnie wróciłem z Manufaktury, wokół lód i śnieg. Zgierska koncertowo oblodzona na przykład na wysokości Dolnej i dalej w stronę Zgierza niewiele lepiej :/ Znajomy napisał, że z Manufaktury w stronę Włókniarzy Drewnowską i dalej do Kaliskiego jest czarny asfalt ale miejscami wygląda na oblodzony. Bezpiecznych powrotów życzę wszystkim Mikołajom! Edytowane 27 Listopada 2016 przez Heidevar (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Też z synem byliśmy i super akcja, brawa dla organizatorów. Nie radzę nikomu teraz jechać na moto, bo szklanka straszna, autem ciężko się jechało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Też byłem i się dorzuciłem do puchy mikołajowej. Teraz oby nam pogoda 4-tego dopisała. no wlasnie...z tego co patrzylem to z pogoda moze byc nieciekawie;/ zobaczymy co bozia da :D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 jak nie to się puszką przyjedzie ja też dzisiaj i zbierałam pieniążki (nawet własną Matkę z dychy ogołociłam ) i sama coś ze swoich studenckich, skromnych środków dorzuciłam Fajnie było... oby tylko wszyscy szczęśliwie do domu wrócili, bo na drodze dramat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kosmaty Opublikowano 27 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) W imieniu organizatorów wielkie dzięki dla wszystkich wolontariuszy, osób które dały na wystawę swoje cenne maszyny a także wszyskim którzy dołożyli grosik na dzieciaki. Pomimo 3 dniowego maratonu , nie przespanych nocy i mega zmęczenia, czujemy satysfakcję że udało się to wszystko ogarnąć jak należy również dzięki wam wszystkim. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Listopada 2016 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 10 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 No może nie dramat ale emocjonujące warunki na drogach są 😀 zwłaszcza przejazd motocyklem po zasypanych śniegiem kocich łbach był wesoły. Sebol wielkie dzięki za asystę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 jednak jechałeś? ja już mówiłem, ale i napiszę "DZIĘKI" dla Pit'a i Buziak'a za podwózkę - niektóre ulice to ślizg 100% 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 No to teraz tylko trzeba pogodę zamówić, bo z prognoz na razie wynika, że może być jak dzisiaj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hote Opublikowano 28 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Ja też ciesze się, że mogłem pomóc oraz miło było wszystkich poznać. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gwiazda675 Opublikowano 28 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Brawa dla organizatorów - cała impreza na najwyższym poziomie, ogromny podziw za zaangażowanie i zorganizowanie tak profesjonalnej akcji. Fajnie było Was poznać i do kolejnej imprezy:) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 jest gdzieś rozpiska odnośnie 4 grudnia co, gdzie, jak, kiedy i czym ? poza fb, nie zawsze mam do niego dostęp 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Rozpiska z mapką gdzie się zbieramy i jak jedziemy pojawi sie w tym wątku do środy, ale szykujcie się że około 10 będziemy się zbierać na terenie manufaktury, a cała impreza potrwa do 16. Pogoda jaka jest widać za oknem ale mam nadzieję że paru twardzieli się znajdzie i pokażemy że nie ma złej pogody wystarczy się ciepło ubrać i delikatnie operować klamkami 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 super, dzięki wstępnie starczy aby rozplanować dzionek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Gratulacje za zbiórkę w Manufakturze. Byłem krótko w sobotę, ale jak widziałem - pełna profeska. I kilka złotych udało mi się zebrać od kupujących w Manu Oby w niedzielę pogoda dopisała 1 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Byliśmy, puszkę zasililiśmy. Mega akcja,świetna organizacja .Oby czwartego pogoda dopisała. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi