Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 28 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Jak wszyscy dobrze wiecie już niedługo grudzień, wraz z nim Mikołaj... a więc czas obdarowywania najbliższych prezentami. Nie zapominajmy o tych, którzy prezentów mogą w tym roku nie dostać. Po raz piąty Stowarzyszenie Łódzkich Motocyklistów zbiera pieniążki dla swoich podopiecznych z Domu Dziecka nr 2 oraz Domu Dziecka nr 8 w Łodzi. Dołączycie się? 12-13 listopada kwesta na ul. Piotrkowskiej (w godzinach 16:00 - 18:00)19-20 listopada kwesta w Centrum Handlowym Ptak Outlet (w godzinach 9:00 - 21:00)19-20 listopada kwesta na ul. Piotrkowskiej (w godzinach 16:00 - 18:00)26-27 listopada kwesta w Centrum Handlowym Manufaktura (w godzinach 10:00 - 21:00)Jeśli chcielibyście nam pomóc, przekazujemy oficjalne konto bankowe do zbiórki poniżej. Bank Zachodni WBK S.A. Stowarzyszenie Łódzkich Motocyklistów Numer konta - 95 1090 2705 0000 0001 2021 6449 Tytuł przelewu: Darowizna na Dom Dziecka # Bądź na bieżąco: http://www.facebook.com/motomikolaje.lodz/# Szczegóły naszej akcji: http://info.motocykle-lodz.pl/moto-mikolaje/# Aukcje na allegro: http://motocykle-lodz.pl/aukcje- - - - -HARMONOGRAM na 4.12.2016godz. 10:00 - zbiórka wszystkich motocyklistów na tyłach Leroy Merlin pod Manufakturą godz. 10:45 - wyruszamy przez zaplecze od ul. Ogrodowej --> przez rondko--> do choinki na rynku głównym godz. 11:20 - wyruszamy do DD nr 2 przez główną bramę Manufaktury między 13:00 - 14:00 wracamy na rynek Manufaktury(jeżeli ktoś chce być tylko na drugim przejeździe, to czeka na tyłach parkingu koło Leroy Merlin i obserwuje kiedy przejeżdżamy, a następnie dołącza się w biegu.) godz. 14:00 - ponowny wyjazd z rynku Manufaktury - tym razem na paradę wzdłuż ul. Piotrkowskiej i dalej jedziemy do DD nr 8 Po rozdaniu prezentów w ósemce rozjeżdżamy się do domów ok. godziny 15:30 Edytowane 30 Listopada 2016 przez Suchy-wolk finał (wyświetl historię edycji) 9 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. X76 Opublikowano 29 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Pewnie że pomożemy. Przelew na pewno będzie. I choinki jak będzie potrzeba też się znajdą. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Mogę pomóc w jakiejś zbiórce jeśli jest taka potrzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 W kwestii pomocy są oddzielne wątki 1. Poszukujemy Nowych Partnerów Do Akcji Motomikołaje 2. Poszukujemy Wolontariuszy Do Akcji Moto Mikołaje 3. Poszukujemy Motocykle Na Wystawę Do Akcji Moto Mikołaje 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwiazda675 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panowie chce pomóc ale nie mam uprawnień do przeglądania tematów. Chyba za krotko na forum. Mozna temu jakos zaradzic? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 wiem że będą Aukcjie na allegro proszę o informację co to będzie?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Oj będą będą i to na prawdę fajne tak że śledź ten wątek bo juz nie długo zaczną się pojawiać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panowie chce pomóc ale nie mam uprawnień do przeglądania tematów. Chyba za krotko na forum. Mozna temu jakos zaradzic? Musisz minimum 1 post na swoim koncie, aby mieć wgląd w dział działalności forum (powitalnia się nie liczy) 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba7 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Mamy nie lada okazję od FitFabric dla kochających ruch, sport i zdrowy styl życia. W samym sercu Łodzi, Andrespola i Tomaszowa Mazowieckiego! 3 zestawy bez ceny minimalnej Dzisiaj dostępne są jeszcze:- kurs na prawo jazdy kat. A1, A2, A od Szkoła Motocyklowa Turbo- szkolenie motocyklowe od Tor Łódź- wyciągarka Dragon Winch od Adama Skonieczko z Łódzki Klub Offroadowy- limitowana wersja kubków od LucZynSprawdzaj codziennie nasz nowy adres: motocykle-lodz.pl/aukcje 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ws kwesty 12-13 to wystarczy przyjechać? czy trzeba się gdzieś wcześniej zgłosić? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 http://motocykle-lodz.pl/topic/12624-poszukujemy-wolontariuszy-do-akcji-moto-miko%C5%82aje/page-2 tu masz temat dot. akcji zbierania, a ten temat to motomikolaje, czyli jedziemy naszymi motongami w stroju mikołajuf 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Dziś dostawiliśmy kolejną porcję "grubasków", czyli aukcje, aukcje i jeszcze raz aukcje Sprawdzaj codziennie nasz nowy adres: motocykle-lodz.pl/aukcje- - -Dziś dodaliśmy:- Wycieczka samochodem CITROEN 2CV6 CLUB od Jakub Sałata- 3x Szkolenie motocyklowe od KULIKOWISKO Motocyklowa szkoła Tomka Kulika- 3x Voucher na pomiar mocy na hamowni od Redux Motorsport- 2x Voucher na ustawienie geometrii od Redux Motorsport 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Dziś serwujemy nowe aukcje: Gadżety Valentino Rossi, 2x Moto Track Day, Samochodowy pakiet detailingowy, 12x Motocyklowy plakat A3 z antyramą 7 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. B3DNAR Opublikowano 16 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Mam nadzieję, że ujdzie 11 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Zapraszamy dziś do Ptak Outlet w godzinach 9:00 - 21:00 - darmowa usługa serwisowa motocykla od MOTORWINGS- 5x catering dietetyczny + trening personalny od Kluszczyński Fit Catering- wypasiona bluza od Killing The Streets Wbijajcie na: motocykle-lodz.pl/aukcje 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 (edytowane) W ten weekend od godziny 10 można w niedziele wjeżdżać motocyklami? Jak was znaleźć? To będzie na tym placu gdzie zimą jest lodowisko? ( nie jestem z Łodzi) Edytowane 24 Listopada 2016 przez Rico (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 W ten weekend od godziny 10 można w niedziele wjeżdżać motocyklami? Jak was znaleźć? To będzie na tym placu gdzie zimą jest lodowisko? ( nie jestem z Łodzi) Jeżeli chodzi Ci o finał akcji to odbędzie sie on 4.12 W ten weekend (sobota i niedziela) mozna nas spotkac na zbiorce pieniedzy w manufakturze, takze zapraszamy 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 A dziękuje. To źle zrozumiałem a 4.12 też będzie można dorzucić się do puszki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 A dziękuje. To źle zrozumiałem a 4.12 też będzie można dorzucić się do puszki? zawsze możesz dorzucić się "do puszki" robiąc przelew na konto podane w pierwszym poście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Wchodzimy licytujemy-pomagamy www.motocykle-lodz.pl/aukcje Edytowane 25 Listopada 2016 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 W ostatnich dniach pojawiły się kolejne okazje na aukcjach WIESZAK MOTOCYKLOWY NA KASK I KURTKĘ KURS - PROJECT SALSA DANCE COMPANY GADŻETY DLA FANÓW MITSUBISHI SESJA FOTOGRAFICZNA W PLENERZE PAKIETY OLEJÓW PENRITE I wiele innych - ostatnie dni ! www.motocykle-lodz.pl/aukcje 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIT Opublikowano 26 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 piszę się na akcje 4 grudnia Panowie chce pomóc ale nie mam uprawnień do przeglądania tematów. Chyba za krotko na forum. Mozna temu jakos zaradzic? czy rozwiązałaś problem czy może pomóc? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 dobry film PIT ,,dużo widać" 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi