Krzysiek rst1000 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Dzisiaj było takie piękne słońce, że nie można było siedzieć w domu. Jeździło się wspaniale. Chyba jeszcze nie pokazywałem swojego turystyka na forum w formie zdjęć. To słońce zmieniało świat, pstrykąłem parę zdjęć na stacji PB przy Kolumny. LWG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 super!! Ja też sobie posmigalem i wylądowałem nad zalewem sulejowskim + plecaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Bardzo ładny moto. Który to rok?Daj trochę danych 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Turystyk z 2003 roku, ma 118 km. W moim wypadku nieco dłubnięty wydech, komora kompensacyjna została. Silnik Rotax V2, 4 zawory na cylinder i po 2 świece. Trudno mi powiedzieć czy się zbiera poniżej 11 sekund, jak dla mnie jest OK. Sprzęt dla zaawansowanych ze względu na pracę silnika, nie każdy to lubi. Widziałem Was, zawsze tam przyjeżdżam posiedzieć i popatrzyć pod słońce. LWG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Świetnie wygląda i pewnie też tak fruwa! Gratulacje! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Egzotyk więc tym bardziej podziwiam. Piekna! 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi