Gwiazda675 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Witam Szanowne Motocyklowe Grono obecnie latam na pięknej bestii czyli Triumph Daytona 675R. Na motocyklach jeżdżę praktycznie od dziecka, no i zawsze lubiłam wynalazki jakim na pewno jest trzycylindrowiec:) Mieszkam w Kutnie, więc na na jakieś łódzkie latanie bez problemu można się umówić. Ewentualnie ustawić na jakiś wypad na tor, ale to już raczej w kolejnym sezonie LWG! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQ7MRU Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 LwG! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Powitać 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) siemka 3 cylindry i siemka gwiazda Edytowane 1 Listopada 2016 przez Marttino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shima Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Witaj! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Czołem Justyna! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwiazda675 Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 o cholibka widzę że tu też mnie znają Cześć i czołem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario.dgla Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Witam ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Witamy na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Czeeść, Pokaż tą wersję eR na Ohlinsie Myślałem o takiej, bo moja Daytona jakby trochę na geometrii straciła w czerwcu 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwiazda675 Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ty Brutalu!! co Ty jej zrobiłeś?! Mam nadzieję że wyglądasz lepiej niż ona:D A moje Maleństwo wygląda tak, i przyznaje że jest warta grzechu:) jak się zmobilizuję to na pewno wrzucę post o Daytonce z małym komentarzem i zdjęciami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio219 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Powitać i do zobaczenia! Może jeszcze w tym sezonie (Moto-Mikołaje? ) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Siemanko 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Siema, piękne moto! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Powitać ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwiazda675 Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Mam nadzieje ze uda sie wpasc na motomikolaje. Chociaz pewnie juz samochodem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi