B3DNAR Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Super. Ja też dałem się nabrac u znajomego w KTMie założył. Ciężko zobaczyć różnicę a jesli nie widać różnicy to po co przepłacać 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 karpiu czy przez przypadek nie wpadł ci w oko taki ładny "AKRAP" do tiger 955i bo ja szukam i nie mogę znaleźć jak by co daj znać tam nie ma dedykowanych dla motocykli i to jest jedyna wada takiego tłumika. Po zakupie trzeba kolektor dopasowywać już własnymi środkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 i wszystko jasne dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Dlatego tez pytałem, mam kolektor już z tymi zaczepami do sprężynek od mojego Huzara. Jesli fi będzie się zgadzało to zarzucam na nowy sezon. Nawet nie koniecznie kręci mnie sam napis Akrap ale lubię krótkie tłumiki. Dlatego mojego Huzara wziąłem 40cm a nie 50cm krowę. Stok był mega duży i nie podobał mi się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Czyli ze chwalicie te "aTrapovic"? Hm..hm.. U mnie w fzs1000 jest akrap, karbonowy, i jest jakis taki miekki.. :/ stwierdzilem ze nie kupie nigdy.. Ktos mi moze wyjasni dlaczego tak sie zadzialo u mnie? Wysłane przez gołębia pocztowego 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 akrap:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newmorning Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 gdybym był nauczycielem, chętnie wsiadziłbym mu w gardło tego "akrapa" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hote Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Swojego czasu zamawiałam trochę rzeczy z Ali. Może niekoniecznie do moto, ale ogólnie to nie jest jak kiedyś, słabe bo z PRC. Teraz wiele produktów/półproduktów, jest produkowana w Azji. Prawda jest taka że to loteria. Zależy od sprzedawcy/partii, ale przeważnie rzeczy są dobrej jakości. Na polishbanditcrew, jest temat o tarczach hamulcowych do bandita z Ali. Ja powiem szczerze w tą zimę będę zmienial tarcze, ale raczej bym się nie odważył. Mimo, że komplet przednich tarcz w cenie jednej oryginalnej. Edytowane 4 Listopada 2016 przez Hote (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Hamulce!!!! Nie.nawet jak by były ze złota Na tym się nie oszczędza A tak poza tym tak jak pisałeś porodukty są już w przyzwoitym wykonaniu I można coś ciekawego wychaczyc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) 11.11 jest promo na ali na mnóstwo rzeczy nie wiem jak Wy, ale ja se kupię (wydech) Edytowane 4 Listopada 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 11.11 jest promo na ali na mnóstwo rzeczy nie wiem jak Wy, ale ja se kupię (wydech) Jak masz konto to też bym zamówił jak by była jedną paczką to by koszta wysyłki można podzielić daj znać na pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jak masz konto to też bym zamówił jak by była jedną paczką to by koszta wysyłki można podzielić Załóż sobie konto, to nic trudnego, jakieś 5 minut i masz. To nie Allegro że wysyłają jakieś potwierdzenia pocztą itp. A wysyłki są przeważnie "free" do PL. Do tego polecam ściągnąć sobie apkę "17Track" na telefon i śledzisz na bieżąco swoją przesyłkę gdzie się aktualnie znajduje. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 z wysyłkami różnie bywa, jedne są free ale produkt droższy inne są płatne za przesyłkę i produkt. W sumie podobnie. wszystko zależy od konkretnej aukcji. Na niektórych lepiej opłaca się kupować kilka sztuk czegoś na innych nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 A ja chcialem dopytac jak to jest z rura laczaca taki wydech z kolektorem. U mnie oryginalny wydech jest zintegrowany z rura i nie mozna tego rozdzielic. Tez sie zastanawiam nad wydechem z ali ale nie wiem skad wziac rure do polaczenia. Jakies pomysly? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 A ja chcialem dopytac jak to jest z rura laczaca taki wydech z kolektorem. U mnie oryginalny wydech jest zintegrowany z rura i nie mozna tego rozdzielic. Tez sie zastanawiam nad wydechem z ali ale nie wiem skad wziac rure do polaczenia. Jakies pomysly? tak j.w. pisal roland musisz sam sobie dopasowac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Noo wiem ale wlasnie o to pytam 😁 macie jakies firmy ktore sprzedaja same doloty, szukacie na alledrogo czy rzniecie stare wydeszki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ja oddam do serwisu na zarzewskiej i Sławek na pewno coś wymyśli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ta promocja na 11.11 to kicz szkoda że nie widzieliście cen tych wydechów wcześniej i nie porównujecie jej z cena "po promocji". Ceny poszly ostro w góre, a 11.11 będą po prostu w normalnych cenach... Np interkom który chcialem kupic byl w cenie 42$ a teraz 63$ w promocji 11.11 m kosztowac 43$ ;D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 a to nie jest tak że zależy co ? wcześniej był te akrapy po jakoś 22$ a teraz będzie jakoś 17 może zależy od aukcji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rico Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Być może tak jest. Aczkolwiek w moim koszyku mam 21 różnych rzeczy i 100% z nich podrożało a "po promocji" mają być w cenach jak wcześniej, także ten... ale na prawde krótko jestem na Allie więc się nie znam do końca;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark.o Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Nie boicie się, że wydech za ~80zło może się rozsypać pod wpływem wibracji i ciśnienia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) wydech za ~80zło może się rozsypać Chyba o innych wydechach od Twojego jest tu dyskusja. Edytowane 8 Listopada 2016 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Zamawiam wydech za 65$ to nie dużo ,jak się rosypie to trudno . Poinformuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark.o Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Kolega Darek_Lodz pisał o cenie $22, stąd moje wątpliwości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) bo za tyle chodzą nie widzę różnicy między tym 65 $ a 20 $, skład pokazany ten sam, masa ta sama. inna sprawa że ten za 65 może ma dostawę gratis a ten za 20 ma dostawę płatną 25, więc w sumie i tak 50$ około. Widziałem też jakieś z włókna węglowego, ale średnio w to wierze. A jak tytanowe - to już tylko oryginały bo chińskich takowych na 99% nie ma. W chinach też są jakieś Janusze a powody by kupić ten tłumik mam 2: 1. Tłumik (no, bo przecież ) 2. Z ciekawości Edytowane 8 Listopada 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi