karpiu Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Ja zaraz jadę do Łodzi uchlac się w trupa to wypije za pogodę Zawsze działało 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 to na zdrowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 A ja uderzę w żebry Weźmie mnie ktoś na plecak? Sprawa przedstawia się następująco: ja i Młody chcieliśmy jechać, ale w mojej Suzi jest tylko nakładka na zadupek i we dwójkę na niej nie pojedziemy A tak to Młody pojedzie Suzuki, a ja na plecaczku. Chyba, że ewentualnie Młodego ktoś weźmie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Dobra, nie pada i już trzezwieje. Będę na bank 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Oj postarałeś się Karpiu ;-) jest pogoda . 13.30 Auchan. Może nawet plecaczka zabiorę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Pogoda jest to ja też będę 😁😁😁 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 jestem w Łodzi na warsztacie pierdziello mi lądowanie jak naprawia to będę o 14-stej jak nie zdąrzą naprawić to odpadam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Wojtku i Mileno wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i dzięki że mogłem uczestniczyć w jednym z najważniejszych dni waszego życia 100lat do zobaczenia na trasie LWG 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Sza tzun. Super wypad, super atmosfera. Dzięki wszystkim. Młodej parze 100 lat w szczęściu, zdrowiu i płodności 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Super atmosfera. Pyszne ciasta. Udany dzionek. Sto lat młodej parze 😀 Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 No i ten młody na krosie. Aż miło było popatrzeć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Podobała mi się jego technika pokonywania rond Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 A jednak pogoda dopisała, choć na powrocie za ciepło to nie było Wypadzik super, dzięki wszystkim za tak liczne przybycie. Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego, Młodej Parze na nowej drodze życia. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Pogoda dopisała dzięki karpiu, bo dobrze pił dzień wcześniej Wszystkiego najlepszego młodym Dzięki wszystkim za miłą atmosferę :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 (edytowane) fajnie wyszło. niestety późna godzina nie pozwoliła mi dojechać pod sale i musiałem się odłączyć w Strykowie jeszcze raz najlepszego dla młodych! Edytowane 23 Października 2016 przez krzychoslav (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 karpiu też mi się podobało młodego pokonywanie rond muszę spróbować może tak jest łatwiej i lepiej ,tylko dlaczego tego nie uczą w szkołach:) LWG ogólnie za***isty gość z ADHD w pozytywnym mniemaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi