Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pacze w fejsa i nic nie widzę - zakończenie sezonu ... i co na nim ma być :biggrin: ?

Jazda w kółko po wioskach ? Jakieś więcej info by się przydało :sad2: 

Opublikowano

zakończenie sezonu ... i co na nim ma być ? Jazda w kółko po wioskach ?

Dokładnie, a tak poważnie zamiast pierdzielić suche komentarze polecam jechać i się przekonać.

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano (edytowane)

Byłem w zeszłym roku na otwarciu (choć spóźniliśmy się na poświęcenie przed Kościołem) ale jadąc za innymi dotarliśmy na grilla.

Był parking na trawce (warto zabrać coś pod stopkę) sporo maszyn, były darmowe kiełbaski i chyba żurek, były konkursy w przetaczaniu na czas opony, była muzyka.

Bardzo miła kameralna atmosfera, fajna droga przez te lasy z Kościoła na spot.

Nie spodziewajcie się Bóg wie czego ale jak na niedzielną wycieczkę w te temperatury to fajny pomysł. 

Nie wiem czy będę jechał ale gdyby udało mi się zsynchronizować to z innymi planami to napiszę. 

Edytowane przez PIT (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

jak ktoś jeszcze podjedzie - to ja jadę :smile: 

Opublikowano

Tak jak Pit napisał -fajna przejażdżka na niedzielę :smile: miałem ochotę się wybrać ale będę kibicował synowi na turnieju rugby w Jarocinie. Udanego wypadu :smile:

Opublikowano

13:15 zbiórka w takim razie na stacji BP  Rzgowska / Kolumny ? Chyba najlepszy punkt na zbiórkę i wypad w dół 

Opublikowano

jadę

w Łodzi pada?bo u mnie właśnie zaczyna i teraz niewiem czy jechać.

może jak się spotkamy na "BP" to zdecydujemy czy jedziemy dalej czy po papierosku i do domu

Opublikowano

ja pewnie podjadę, na miejscu najwyżej się zdecyduje :P

ewentualnie jak mówi Mati po 12 

Opublikowano (edytowane)

się zastanawiam, jeśli ktoś jeszcze pojedzie to podjadę :smile:

łańcuch i tak do smarowania już powoli :P

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

potwierdzam ja też nie jadę

Opublikowano

Ja chyba też dam sobie spokój. Ostatnio konkretnie zmokłam i nie było za przyjemnie. Nie wspominając o dokładnym czyszczeniu moto które musiałam wykonać po tej przejażdżce.

Opublikowano (edytowane)

ok, to w domu obejrzę se meczyka derby a z wyjazdu odpuszczam  :biggrin: 

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Jestem

Jestem

Na bp