Piuriel Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Troskliwe misie normalnie Na prawdę to tysiące firm tam działa, nie martwcie się o mojego pokera Swoja drogą ja też nikogo nie namawiam ani nie przekonuję. Temat z mojej strony został założony w celu uzupelnienia pewnych braków w informacjach. Mam juz pełna wiedzę, moderator może zamknąć temat Gra w pokera ... bla bla bla, jak ten co miał wygrać, przegrywa to co robi? ... wywraca stolik?Gniew jest oznaką słabości i problemu z radzeniem sobie z emocjami.Nie dotyczą mnie powyższe. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Konrad Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Jak mawiają piloci, historia jest autentyczna jeżeli minimum 10% jest w niej prawdą ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 A amerykańscy naukowcy uważają, że niewykorzystane sytuacje się mszczą Ja nadal nie wiem co insynuujecie chłopaki. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Konrad Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) A amerykańscy naukowcy uważają, że niewykorzystane sytuacje się mszczą Ja nadal nie wiem co insynuujecie chłopaki. Nikt Ci nic nie insynuuje. Po prostu przerabiałem to, tyle że nie z "firmą pośredniczącą" a z licencjonowanym doradcą podatkowym, specjalizującym się w optymalizacji podatkowej, dr nauk prawnych prowadzącym DUŻĄ kancelarię (wpis na listę doradców podatkowych ma nr 00001, łatwo dojdziesz kto to). I jedynym podmiotem który zarobi na Twojej działalności w Czechach będzie właśnie pośrednik. Ty co najwyżej zostaniesz po roku czy dwóch z wezwaniem z ZUS do uregulowania zaległych składek z odsetkami karnymi za okres swojej "działalności" w Czechach. ZUS i inne instytucje administracji bardzo mocno szukają pieniędzy i robią to coraz skuteczniej. Jeżeli jednak koniecznie chcesz prowadzić działalność poza RP, to spróbuj dowiedzieć się więcej o spółkach z o.o. A bardziej łopatologicznie masz tu: http://www.rp.pl/Firma/310259971-Rejestracja-firmy-w-Czechach-czy-na-Slowacji-nic-nie-zmieni.html#ap-1 http://www.rp.pl/ZUS/301249948-Przedsieborcy-nie-unikna-skladek-ZUS-zawierajac-umowe-z-zagraniczna-firma.html#ap-2 http://www.sn.pl/sites/orzecznictwo/orzeczenia3/iii%20uk%2061-15-1.pdf Edytowane 26 Listopada 2016 przez Pan Konrad (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Gniew jest oznaką słabości i problemu z radzeniem sobie z emocjami. . ... tego nie zrozumiałem. Starałem się raczej powściągliwie, i na tym zakończę. Wiosna niedługo i tego się trzymajmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Jeszcze ze 4 miesiące i znowu jeździmy Jak juz pisałem, moderatora prosze o zamknięcie. Dzięki Panowie. 2 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi