Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy kojarzy ktoś z was może ten komis/ sklep z motocyklami z Warszawy ?

https://www.facebook.com/MOTORmotocykle/?fref=ts

Mają czasem ciekawe motocykle, poszukałem w necie i opinie są dość dobre natomiast zastanawiam się czy ktoś z forumowiczów miał może z nimi do czynienia ?

Opublikowano

Generalnie lipa. Sciemniają podobno Paweł :biggrin:
Motocykle niezgodne z opisem. Napisane, że nie malowane a jak przywożą do oględzin to nawet bus, którym przywożą jest malowany.

Podrzuć tą sztukę co oglądaliśmy żeby się ktoś nie wybrał.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Dokładnie,
Nie miałem ostatnio czasu napisać ale lipa. Na pierwszy rzut oka wyglądał ładnie ale im dłużej oglądaliśmy tym więcej dziwnych kwiatków wychodziło. Motocykl był malowany cały - od czachy do zadupka, spawane / pogięte mocowanie zegarów, krzywy wlew płynu chłodniczego. Ogólnie rzecz biorąc coś było z nim nie tak.

http://otomoto.pl/oferta/honda-cbr-600-f4-raty-0-gwarancja-dowoz-do-klienta-ID6yBhVf.html
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, ja z kumplem ze studiów nabyliśmy właśnie tam swoje motocykle gdyż  komis Motor przy ul. Patriotów 253 w Warszawie opinie na rynku warszawskim ma dobre więc zaufaliśmy i jest w miarę ok, znaczy rozsądnie do tematu podchodząc a nie oczekując od moto kilkunastoletniego żeby było nowe ;)

HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora :smile:

Opublikowano

W tym przypadku ogladalismy szrota absolutnie niezgodnego z opisem.

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

ok, wierze, na tak duże ilości używanych motocykli które u nich się przewijają, jak to widać po ich stronie na FB, to napewno sie zdarzy gorsza sztuka ale tak czy siak ja i Karol jesteśmy zadowolenia i w necie o nich same dobre opinie znalazłem jak sie tam wybierałem. pozdr

HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora :smile:

Opublikowano

Temat dawno nie aktualny z naszej strony. Dobre moto kupione na koniec sezonu było :smile:

╭〔︶︵︶〕

• 1 rok później...
Opublikowano

Omijać szerokim łukiem sami oszuści !!!

Kupiłem u nich motocykl  z przebiegiem 34000 km po trzech latach używania go sprzedałem im z przebiegiem 60000 tyś km po kilka dniach, motocykl mój odmłodniał i teraz ma przebieg 48000 tys km tyle co na przeglądzie 🤔

Szukając nowego motocykla we Włoszech natrafiłem na ogłoszenie poprzedniego właściciela gdzie wtedy Moto miał 75000 tys km  normalnie cuda 😫