Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Kombinatoryka Stosowana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanowne grono czytających. Założyłem ten wątek bo wujek gogle nie odpowiedział w sposób zadowalający na moje pytanie . Do rzeczy, zabiłem silnik w katanie , konkternie to zmieliło mi tłok , mam drugi silnik od bandziora ale z obróconą panewką będę próbował z dwóch sklecić jeden i tutaj znalazłem kilka różnic które zdają się być do przeskoczenia. Pytanie moje dotyczy czterech okienek umieszczonych na cylindrach pod wylotami wydechu w katanie tego nie było a tutaj coś takiego figuruje . Cóż to takiego ?

Opublikowano

dzięki

Opublikowano (edytowane)

Sorry Pafcio, nie zdążyłem odpisać bo miałem wczoraj kocioł. Jakby co służę silnikiem :smile:

Edytowane przez karpiu (wyświetl historię edycji)
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

ztego co ja sie orientuje to bedzie robota na krótką metę bo z jednego silnika używanego przełożyc wał z panewkami do drugiego używanego spowoduje ze inne luzy na panewkach głownych (tych w bloku) rozpierdzelą szybko drugi silnik.to sasilniki wysokoobrotowe i nierobi sietakich przekładek

HONDA - Horendalny Obiekt Nie Dla Amatora :smile: