Shima Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Witajcie ! Chciałem przedstawić wam mój pierwszy motocykl. Zakochałem się w tym motorku od pierwszego znalezienia na olxsie Po 5 latach uświadomiłem sobie jakie to smutne mieć prawko a nie mieć maszyny więc postanowiłem że kupię , od postanowienia do zakupu minęły 2 tygodnie Jednego bandytę znalazłem ale sprzedał się dwa dni przed tym jak zgromadziłem odpowiednie środki na jego zakup wtedy pojawił się on bliżej i mimo wyższej ceny uważam że trafiłem na zadbaną maszynę. W piątek wieczór umówiłem się ze sprzedawcą w Bełchatowie, podjechaliśmy z Tatą który jeździ Hondą Shadow 1100 na oględziny motorka i tak mi się spodobał że z marszu go wzięliśmy. Niestety w targowaniu nie jestem najlepszy ale udało się zbić trochę z ceny i dostałem kufry gratis ! Nie powiem po 5 latach jak wsiadłem na takiego potwora, przynajmniej tak to wyglądało wtedy z mojej perspektywy,lekko się przestraszyłem mimo swojej łagodności porównując do innych 600-setek też ma ogromną moc. Prosto z Bełchatowa pojechaliśmy to Tresty nad Zalew Sulejowski na zakończenie sezonu gdzie czekał na nas wujek na swoim BMW GS650 , po drodze zdążyłem się oswoić z maszyną i czerpałem samą przyjemność z jazdy. Spędziliśmy wieczór przy piwku , ognisku i dobrej muzyce. Następnego dnia ruszyłem w pierwszą samotną drogę do domu teraz jestem na etapie jeżdżenia po bułki do sklepu z bananem na twarzy Taka krótka historia Pozdrawiam Pierwsze tankowanie. Wypucowany odpoczywa po weekendzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Gratulacje ładnie się prezentuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ładny sprzęcik. Oby dobrze slużył. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Piękny 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Gratulacje 0 Cytuj www.zadrozniak.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Wygląda bardzo fajnie - szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Wygląda na bardzo zadbany model, oby służył jak najdłużej. Do zobaczenia na drodze Edytowane 4 Października 2016 przez xXlukaszkrwXx (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Gratulacje :moto: :moto:odpowiedzialne podejscie do pasji najpierw prawko pozniej moto bravo Ty !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Wygląda cudnie. Czy aby nie jest nowy ? Gratuluje i witam w klubie 600S .Do zobaczenia na którymś ze spotkań czwartkowych. Edytowane 9 Października 2016 przez dodo (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem zabije doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shima Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) dodo, dnia 08 Paź 2016 - 15:59, napisał: Wygląda cudnie. Czy aby nie jest nowy ? Gratuluje i witam w klubie 600S .Do zobaczenia na którymś ze spotkań czwartkowych. Dzięki, dzięki A cóż to za magiczne czwartkowe spotkania, do tego tematu chyba jeszcze nie doszedłem??. Edytowane 9 Października 2016 przez Shima (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 A cóż to za magiczne czwartkowe spotkania, do tego tematu chyba jeszcze nie doszedłem??. http://motocykle-lodz.pl/topic/6076-czwartkowe-spotkania/Zapodaj więcej fotek maszyny tez się zastanawiam nad takim sprzętem 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shima Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 http://motocykle-lodz.pl/topic/6076-czwartkowe-spotkania/ Zapodaj więcej fotek maszyny tez się zastanawiam nad takim sprzętem Dzięki ! Z chęcią przyjadę któregoś czwartku popatrzeć , pogadać A co do moto polecam, czysta przyjemność z jazdy więcej fotek zrobię jak go złoże, pracuje nad pewnymi udogodnieniami . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 I jak się sprawuje maszyna? Planuje zakup podobnej 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szorek Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Fajne Moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi