Strumyk Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witam. 1 października organizowany jest w Brzezinach piknik charytatywny połączony ze zbiórką pieniążków na chorego Adasia który ma mega rzadką chorobę i wymaga natychmiastowych operacji. Motocykliści Klubu EBeeRy Brzeziny organizują wożenie dzieciaków oraz zdjęcia wykonywane przez panią fotograf na i z moto Wasz prezes a mój myślę nie najgorszy znajomy troszkę pomaga nam w tej akcji za to wielkie dzięki! Jeżeli ktoś z was będzie przejeżdżał w sobotę przez Brzeziny wpadajcie na Szkołę Podstawową nr1. Będzie występ Rezerwatu, i dużo fajnych atrakcji PS. Wspomagają nas też Bizoni z Koluszek więc myślę że będzie fajnie ;p 1 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Gadałem już z ekipą rowerową z Brzezin, postaram się podjechać chociaż na chwilę. Podam dalej znajomym. 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Gdzie was znaleźć tam. bedziemy kilofazerem i xx. chetnie pomozemy młodemu. 1 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Pewnie do Brzezin nie podjadę, ale w pracy pomagam znajomkowi w akcji zebrania $ by pomóc Adasiowi.. także kto pracuje tam gdzie ja (wtajemniczeni wiedzą ), brać udział 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Jest jakiś namiar gdzie można wpłacić pieniążki na potrzebującego maluszka ??? Parę dni sobie człowiek od gęby odejmie a komuś można pomóc. Chleb z cebulą jeszcze nikomu nie zaszkodził a nawet wręcz przeciwnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Jest jakiś namiar gdzie można wpłacić pieniążki na potrzebującego maluszka ??? Parę dni sobie człowiek od gęby odejmie a komuś można pomóc. Chleb z cebulą jeszcze nikomu nie zaszkodził a nawet wręcz przeciwnie Wiesz co, nie kojarzę w prost podanego numeru konta. Adam Kerner, ma fanpage na facebooku tam są wszystkie informacje. Ale konta niestety nie znalazłem.. Z tego co wiem oni wszystko robią poprzez zbiórkę. Będziemy na Szkole Podstawowej nr1, bo impreza jest na SP1 i obok na muzeum. Znajdziesz nas z pewnością, będzie trochę moto, baner itp.. Blisko będzie straż pożarna w której też działam więc nas znajdziesz Myślę że jak chcesz przekazać jakąś sumkę to możesz zabrać ze sobą, nasza pucha przygarnia każdą złotówkę bardzo chętnie Szukaj strumyka Każdy mnie tam zna więc wycelują Cię ;p Gdzie was znaleźć tam. bedziemy kilofazerem i xx. chetnie pomozemy młodemu. Znajdziesz nas przed szkołą, będzie nas widać z pewnością Pytaj o strumyka i wbijajcie Gadałem już z ekipą rowerową z Brzezin, postaram się podjechać chociaż na chwilę. Podam dalej znajomym. Zapraszamy Pogoda ma być fajna Pewnie do Brzezin nie podjadę, ale w pracy pomagam znajomkowi w akcji zebrania $ by pomóc Adasiowi.. także kto pracuje tam gdzie ja (wtajemniczeni wiedzą ), brać udział Nooo widzisz jaki ten świat mały 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWGL Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 BYliśmy całą rodzinką. Super impreza!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 BYliśmy całą rodzinką. Super impreza!!! Tak, tak widziałem Dzięki za odwiedziny i zapraszamy częściej przy okazji różnych imprez 1 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi