yoshi Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Siemka, jak wygląda Wasz LIGHT MODE ? Dużo tego na youtubcu, w świecie się w to bawią, ciekawe czy i u nas https://youtu.be/RG2e8QpyZUo Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Tak wygląda mój eksperyment z taśmą i przewodem EL. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Września 2016 przez yoshi (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steelo Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Bardzo Ładnie można oznaczyć swój garnek, aczkolwiek dwie kwestie które pozostawiają mnie w niepewności Jazda dzienna + średnio wyglądające rurki na kasku xD Bateria, umiejscowienie i wygląd. Poza tym fajnie można się oznaczać na ulicach łodzi. 0 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 tylko nie przesadzcie ze światełkami bo się zrobi Japonia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) ...albo kolejna "Coca-Cola" Edytowane 25 Września 2016 przez michal_lc4 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PtaQ Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 tylko nie przesadzcie ze światełkami bo się zrobi Japonia Zawsze myśleliśmy, że motocykle najpierw słychać, potem widać. Tutaj chyba jednak jest na odwrót 1 Cytuj Zespół wolfmoto.pl forever trusting who we are, and nothing else matters.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Kto ogladał film Tron z 1982r ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steelo Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 hehe, nie chciałbym aż tak ingerować, ale jakby było to dość delikatne oznaczenie czemu by nie, tylko tak jak pisałem boję się jak to by wyglądało w dzień, i co z baterią.. 0 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 26 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 hehe, nie chciałbym aż tak ingerować, ale jakby było to dość delikatne oznaczenie czemu by nie, tylko tak jak pisałem boję się jak to by wyglądało w dzień, i co z baterią.. Baterii można się pozbyć - w sterowniku są 2 AA, można zamiast nich podpiąć lipo 3,7V jak w telefonach (ja tak zrobiłem). Z drugiej strony sterownik można przymocować na rzep i w dzień zdejmować a w nocy i tak go nie widać Niektóre interkomy widziałem podobnej wielkości Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steelo Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Robert a Ty sam robiłeś czy kupowałeś? 0 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PtaQ Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A my mamy takie wynalazki od prawie roku Powiedzmy sobie szczerze, że marketingowców trochę fantazja na filmie poniosła, ale co by nie mówić świci ba! nawet mrygać może 1 Cytuj Zespół wolfmoto.pl forever trusting who we are, and nothing else matters.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steelo Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 macie u siebie do kupna czy jak? ;d 0 Cytuj Motocykle Romet Ogar 200/205 Kingway Neken 50ccm3/80 Ylsmco Wektor 150ccm3 (Ścigacz) Honda CBR 600 F1/F2 GB Street / Yamasaki YM-50 / 110cm3 YAMAHA TZR 50 / 90 ZIPP PRO XT 50 / 140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 W BlackJack też mają, ładnie to świeci :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarvas Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Potwierdzam, mają Skwala - tam nabyłem swojego Ogólnie polecam kask, wygodny i dorzucają pinlocka (nie wiem jak mogłem wcześniej ebz tego jeździć). Podobno nie jest najcichszy ale i tak sporo cichszy od LS2 którego używałem wcześniej (ale to był szczękowiec). No i fajne malowania mają - instinct high-viz, który zakupiłem już zdążył zgarnąć kilka pochlebnych opinii czu to nastacji czy gdzieś na światłach Na przyszły sezon planuję zakupić dedykowany intercom do niego to na nocne objazdy z włączonym oświetleniem koniecznie będzie musiał grać Daft Punk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Też się nad nim zastanawiałem, ale mam już do ładowania kamere, zegarek, telefon to na kask już mi gniazdek brakło w domu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PtaQ Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 macie u siebie do kupna czy jak? ;d Mamy jak najbardziej możliwe do nabycia drogą kupna Też się nad nim zastanawiałem, ale mam już do ładowania kamere, zegarek, telefon to na kask już mi gniazdek brakło w domu hmm... mamy też gniazda z portami usb do ładowania urządzeń 2 Cytuj Zespół wolfmoto.pl forever trusting who we are, and nothing else matters.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi Opublikowano 29 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Robert a Ty sam robiłeś czy kupowałeś?Kupiłem przewód, taśmę, sterownik, reszta to moja inwencja twórcza Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 No i na festiwal swiatla mozna sie wybrac. ;-) Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Siemka, jak wygląda Wasz LIGHT MODE ? Dużo tego na youtubcu, w świecie się w to bawią, ciekawe czy i u nas https://youtu.be/RG2e8QpyZUo Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Tak wygląda mój eksperyment z taśmą i przewodem EL. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Widziałem ostatnio kolegę jak pomykał w tym LS2 wieczorkiem. Nawet ciekawie to wyglądało. 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolek Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 ...albo kolejna "Coca-Cola" Widzę że kolega ma awersje do oświetlania czegokolwiek - czy to kufra czy kasku;) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Ja osobiście używam Shark Skwal I jestem z niego mega zadowolony. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Marca 2017 przez FOTOTOM (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Trochę dyskoteki ale szanuje. Różne są gusta Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi