UltraMoto Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam wszystkich . Nazywam się Michał. Jestem absolwentem Politechniki Warszawskiej. Na co dzień pracuję jako konstruktor. Jestem założycielem Startupu w którym chciałbym produkować ultra-lekkie i wytrzymałe części motocyklowe. Pomysł ten zrodził się z pasji i miłości do motocykli. Chciałbym poprosić was o wypełnienie krótkiej ankiety. Z góry dziękuję za poświęcenie swojego czasu link do ankiety: www.ultramoto.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PtaQ Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Jestem założycielem Startupu w którym chciałbym produkować ultra-lekkie i wytrzymałe części motocyklowe. Ciekawy pomysł Daj znać jak będziesz już mieć pierwsze projekty 0 Cytuj Zespół wolfmoto.pl forever trusting who we are, and nothing else matters.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 W końcu jakaś ankieta, którą warto wypełnić bo o motocyklach a nie o d*pie marynie. Bardzo ciekawy temat, szkoda tylko, że taka krótka. Ode mnie wypełniona! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Poszło. Powodzenia. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarvas Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ankieta wypełniona. Powodzenia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majki90 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Fajna inicjatywa.Ankieta wypełniona jedynie moim zdaniem trochę za mało szczegółowa. Pozdrawiam i życzę Powodzenia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Poszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Wypelnione 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszDrago Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Done 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Zrobione 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roksi Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Wypełnione. Powodzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Również wypełnione. Pozdrawiam 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Poszło 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 poszło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi