PeZet Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Niedziela 25 Września 13:45 na stadionie Orła przy ulicy 6 Sierpnia rozpocznie się rewanżowy mecz o historyczny awans z zespołem Lokomotiv Daugavpils. Do odrobienia mamy tylko i aż 4 pkt. Kto ma czas wolny i ochotę może wesprzeć swoim dopingiem nasz łódzki klubu żużlowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Gdzie można kupić bilet i ile kosztuje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Przed meczem przy stadionie, cen nie znam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 za ostatni mecz Orła płaciłem 25 zł, zgaduję ze będzie gdzieś bardzo podobnie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja niestety już jestem umówiony na paintballa. Ale w nowym sezonie pewnie pójdę nie raz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Oprócz dopingu można przejechać sie swoim motocyklem po torze podczas przedstawienia składów. Przynajmniej tak było podczas ostatniej kolejki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Zawsze motocykliści mogli brać udział w prezentacji... Tylko, że od tego sezonu muszą mieć bilet, wcześniej wchodzili za darmo. Chyba, że na ostatni mecz w I lidze, prezes Witold coś wymyśli, warszawiacy będą mogli wejść bez biletu... Edytowane 21 Września 2016 przez julian85 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jakby ktoś chciał być na bieżąco, cały mecz na Łotwie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi