Jolie Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Witam! świeżo po egzaminie ale na końcóweczke sezonu się załapałam Moja niunia to SV650N ....docieramy się Kawałek do Łodzi mam ale sporo motywacji Do zobaczenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Powitać 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Powitać i do zobaczenia! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cześć Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 cześć Kacha dodałem Tobie "c" do słowa "motywacji" (bo zjadłaś ) - co by Cię bardziej zmotywować do wpadania do Łodzi jak najczęściej - chłopaki się ucieszą 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolie Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 To pewnie z tremy przy wystapieniach publicznych ....i slabego sniadania 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Witamy na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia3015 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Cześć! Też śmigałem SV-ką w 'nakedzie' piękne moto (piszę o wtryskowej), do dziś pozostał sentyment i tęsknota Będzie Pani zadowolona! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolie Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 a straszyli ze to nie jest maszyna na pierwsze moto.......dziewczyna ma charakter, ale Pani tez wiec dajemy rade 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 powitać, ładne oczęta masz 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Kiedy zdawałaś egzamin? Czołem! Edytowane 22 Września 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Tu sporo wesołych ludzi więc miej świadomość, że poczucie humoru to takie "must have", żeby tu wytrzymać Zapraszamy nas spoty 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolie Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Spoko spoko poczucie humoru jest w zestawie Zdawalam we wrzesniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Myślałem, że może wczoraj bo jakaś niewiasta akurat mój egzamin obserwowała Do zobaczenia na drodze. pozdrawiam, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Karpiu ona nie egzamin a twoją rzeźbe obserwowała hehehhe 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolie Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Jesli egz w Łodzi to nie mogłam byc ja, ale mam nadzieje że i niewiaście sie powiodło :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Myślałem, że może wczoraj bo jakaś niewiasta akurat mój egzamin obserwowała Do zobaczenia na drodze. pozdrawiam, To była pani z komisji Krajowych dróg i autorstrad. Sprawdzała czy aby nie przekraczasz dopuszczalnej masy na wordzie 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi