Kovalchuck Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) U mnie w firmie wyprzedajemy te suplementy i mogę je załatwić w okazyjnej cenie 15zł/(powyżej 10op) i 20zł do sztuki chętnych zapraszam na pw. A i ważna informacja data ważności jest całkiem spoko bo do 31.05.2017 Suplement diety Fat Reduktor opracowano po to, by pomóc w uzyskaniu zgrabnej figury. Jest idealny dla osób, które chcą zrzucić zbędne kilogramy. Starannie dobrane składniki preparatu zwiększają spalanie tłuszczu w organizmie. Dzięki temu łatwiej jest utrzymać prawidłową masę ciała. Pozytywnie wpływają na pracę przewodu pokarmowego, poprawiają trawienie. Fat Reduktor jest dwufazowym preparatem opartym na ekstraktach roślinnych. W opakowaniu znajdują się kapsułki na dzień (biała perła), oraz kapsułki na noc (niebieska perła). Przeciwwskazaniem do brania suplementu jest ciąża i okres laktacji. Skład kapsułki na dzień (biała perła):– L-winian L-karnityny – 200 mg;– ekstrakt z liści zielonej herbaty 4:1 – 80 mg;– ekstrakt z korzenia słodu jęczmiennego 25:1 – 30 mg;– ekstrakt z nasion kopru włoskiego 4:1 – 30 mg;– ekstrakt z liści ostrokrzewu paragwajskiego – 25 mg;– standaryzowany 1% kofeiny, w tym kofeiny – 0,25 mg;– ekstrakt z orzeszków kola 10:1 – 25 mg;– kofeina bezwodna – 20 mg;– ekstrakt z korzenia selera 10:1 – 10 mg;– ekstrakt z guarany – 10 mg, standaryzowana na 10% kofeiny, w tym kofeiny – 1 mg;– ekstrakt z owocu pieprzu kajeńskiego – 2,1 mg standaryzowany na 95% kapsaicyny, w tym kapsaicyny – 2 mg;– chrom – 40 µg. Skład kapsułki na noc (niebieska perła):– ekstrakt z liści melisy 10:1 – 60 mg;– ekstrakt z pestek winogron – 60 mg standaryzowany na 60% polifenoli, w tym polifenoli 36 mg;– ekstrakt z nasion fasoli 4:1 – 60 mg;– ekstrakt z figi indyjskiej 20:1 – 55 mg;– ekstrakt z korzenia cykorii 10:1 – 20 mg. Fat Reduktor: 60 kapsułekCena detaliczna ok. 34,80 zł/60 kapsułek Edytowane 19 Września 2016 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Karpiu co myślisz o tych suplach? Edytowane 19 Września 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jest jeden niezawodny sposób na zrzucanie kilogramów: mniej żreć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Nie pytam o opinię bo też mam swoją. Mam możliwość załatwić taniej do końca września. Normalnie u mnie to kosztuje 29 zł netto a nie mówię kto ma to brać a kto nie. Poza tym proponował bym zajrzeć do regulaminu! Działu sprzedam Poza tym specjalnie zamieściłem skład żeby uzmysłowić że to praktycznie same wyciągi z ziół Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Karpiu co myślisz o tych suplach? Nie będę psuł koledze biznesu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 To żaden biznes po prostu mam taką możliwość załatwić taniej .... no ale cóż. Nie to nie. Już myślałem że sobie kupie za wasze "piniążki" nowy motocykl... Wszystko zepsuliście Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Nie ma zarabiania na kolegach. Nie ma i już! There is new boss in town! 5 ziko z każdego opakowania. Mój człowiek Piuriel będzie odbierał hajs zawsze w ostatni piątek tygodnia. Bujniemy ten biznes! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Karpiu, a może Ty masz jakieś ciekawe suply na sell ? żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Po tych ode mnie potrafi się włos na plecach rzucić z potrójną siłą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Tylko mleko ryż i kreatyna zrobią z Ciebie skurw***a ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi