Skocz do zawartości

Fat Reductor Sprzedam

Kovalchuck

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie w firmie wyprzedajemy te suplementy i mogę je załatwić w okazyjnej cenie :smile: 15zł/(powyżej 10op) i 20zł do sztuki

chętnych zapraszam na pw.   

A i ważna informacja data ważności jest całkiem spoko bo do 31.05.2017

fatreduktor.jpg

Suplement diety Fat Reduktor opracowano po to, by pomóc w uzyskaniu zgrabnej figury. Jest idealny dla osób, które chcą zrzucić zbędne kilogramy. Starannie dobrane składniki preparatu zwiększają spalanie tłuszczu w organizmie. Dzięki temu łatwiej jest utrzymać prawidłową masę ciała. Pozytywnie wpływają na pracę przewodu pokarmowego, poprawiają trawienie. Fat Reduktor jest dwufazowym preparatem opartym na ekstraktach roślinnych. W opakowaniu znajdują się kapsułki na dzień (biała perła), oraz kapsułki na noc (niebieska perła). Przeciwwskazaniem do brania suplementu jest ciąża i okres laktacji.

Skład kapsułki na dzień (biała perła):
– L-winian L-karnityny – 200 mg;
– ekstrakt z liści zielonej herbaty 4:1 – 80 mg;
– ekstrakt z korzenia słodu jęczmiennego 25:1 – 30 mg;
– ekstrakt z nasion kopru włoskiego 4:1 – 30 mg;
– ekstrakt z liści ostrokrzewu paragwajskiego – 25 mg;
– standaryzowany 1% kofeiny, w tym kofeiny – 0,25 mg;
– ekstrakt z orzeszków kola 10:1 – 25 mg;
– kofeina bezwodna – 20 mg;
– ekstrakt z korzenia selera 10:1 – 10 mg;
– ekstrakt z guarany – 10 mg, standaryzowana na 10% kofeiny, w tym kofeiny – 1 mg;
– ekstrakt z owocu pieprzu kajeńskiego – 2,1 mg standaryzowany na 95% kapsaicyny, w tym kapsaicyny – 2 mg;
– chrom – 40 µg.

Skład kapsułki na noc (niebieska perła):
– ekstrakt z liści melisy 10:1 – 60 mg;
– ekstrakt z pestek winogron – 60 mg standaryzowany na 60% polifenoli, w tym polifenoli 36 mg;
– ekstrakt z nasion fasoli 4:1 – 60 mg;
– ekstrakt z figi indyjskiej 20:1 – 55 mg;
– ekstrakt z korzenia cykorii 10:1 – 20 mg.

Fat Reduktor: 60 kapsułek
Cena detaliczna ok. 34,80 zł/60 kapsułek

Edytowane przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji)

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Nie pytam o opinię :smile: bo też mam swoją. Mam możliwość załatwić taniej do końca września. Normalnie u mnie to kosztuje 29 zł netto a nie mówię kto ma to brać a kto nie. Poza tym proponował bym zajrzeć do regulaminu! Działu sprzedam

Poza tym specjalnie zamieściłem skład żeby uzmysłowić że to praktycznie same wyciągi z ziół

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

To żaden biznes :smile: po prostu mam taką możliwość załatwić taniej .... no ale cóż. Nie to nie. Już myślałem że sobie kupie za wasze "piniążki" nowy motocykl...  
Wszystko zepsuliście   -_-  -_-

icon3.png Suzuki SV650s

Nie ma zarabiania na kolegach. Nie ma i już! There is new boss in town! 5 ziko z każdego opakowania. Mój człowiek Piuriel będzie odbierał hajs zawsze w ostatni piątek tygodnia. Bujniemy ten biznes!

• Dodaj nową pozycję...