Logan Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Od siebie tylko dodam, że jeździ po naszym mieście niedowartościowany jegomość czerwonym mercem w kombi (C, albo E, któraś z nowszych). Start ma kijowy, za to goni za wszelką cenę, mając 3 pasy, z czego na prawym moto, a 2 pozostałe wolne, wyprzedza jak najbliżej, zajeżdżając drogę już w trakcie manewru. Niestety widziałem kilkukrotnie ten manewr z jego strony, 2 razy doświadczając go osobiście. Musi mieć jakiś problem, bo 2-gi raz gdy go zauważyłem, czekałem z ruszeniem i ruszyłem powoli- wyczekał aż ruszę i powtórzył swój popisowy numer. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markowicz Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Od siebie tylko dodam, że jeździ po naszym mieście niedowartościowany jegomość czerwonym mercem w kombi (C, albo E, któraś z nowszych). Start ma kijowy, za to goni za wszelką cenę, mając 3 pasy, z czego na prawym moto, a 2 pozostałe wolne, wyprzedza jak najbliżej, zajeżdżając drogę już w trakcie manewru. Niestety widziałem kilkukrotnie ten manewr z jego strony, 2 razy doświadczając go osobiście. Musi mieć jakiś problem, bo 2-gi raz gdy go zauważyłem, czekałem z ruszeniem i ruszyłem powoli- wyczekał aż ruszę i powtórzył swój popisowy numer. Brzmi niebezpieczne.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Brzmi niebezpieczne.... brzmi jakby koleś kiedyś trafił na takiego co mu w dziób da za takie numery.. i się skończy kozakowanie.. 3 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Zlapiemy go, ja na nim usiądę a Wy mu zrobicie łutututu w twarz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Zrobimy łowy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Wielokrotnie spotykam się z zachowaniem kierowców 4 kółek ,gdzie na siłe starają sie udowodnić że są szybsi,o zgrozo dotyczy to często juz mocno wysłuzonych egzemplarzy samochodów jak i kierowników powożących.Wzbudza to we mnie jedynie politowanie i śmiech jak kompleksy mogą rozum odbierać.Niestety miasto ŁÓDŹ jest pod tym względem bardzo specyficzne ,a specyfika dotyczy częstotliwości występowania tego typu zjawisk ,bo wystarczy pojechać w inne województwo i sytuacja jest zauważalnie lepsza.Miasto Łódź tak ma gdyż w latach 60-70 tych masowo sprowadzało się chłopstwo do pracy w fabrykach,fabryk już nie ma ale chłopstwo zostało:)Jakiś czas temu pewien reżyser powiedział ze Łódź jeśli chodzi o strukturę społeczną przypomina mu wielką wioche!Rozejrzyjcie się ...przecież słowa B.Lindy były i są prawdą .Chociaż to już inny watek i inna dyskusja. Pozdrawiam Edytowane 15 Września 2016 przez Jastrząb (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Co ma do tego chłopstwo?! "Wiocha" to Twoim zdaniem chłopstwo? Czy czasem nie mieszasz terminów? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Rozejrzyjcie się ...przecież słowa B.Lindy były i są prawdą . Linda jak jest taki dobry to niech złoży swoje CV w USA, UK, Francji czy Włoszech i zobaczymy kto go tak od razu zatrudni. Wielki aktor się znalazł. Jak patrzę na jego warsztat w stosunku do de Niro, Dicaprio, Al Pacino czy Roberta Duvall'a to jakie jest porównanie???, no jakie. k**wa, aktor się znalazł. Ten kto opluwa sam najsłabszy jest, tylko piórka kolorowe. A polska wieś to coś pięknego tylko trzeba oczy mieć. W różnych zakątkach świata są miejsca bardzo urokliwe i społeczności o fantastycznej kulturze, no wszędzie na raz być nie sposób. Ty jastrząb, powiedz mi co złego z Polskim Chłopstwem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Miasto Łódź tak ma gdyż w latach 60-70 tych masowo sprowadzało się chłopstwo do pracy w fabrykach,fabryk już nie ma ale chłopstwo zostało:) Tym tekstem trafiasz do panteonu forumowych bzdur pokaż mi miasto, do którego nie napłynęło chłopstwo w okresie, który podałeś. Nie szukaj za długo, bo nie ma sensu. Każde miasto miało duży napływ ludności, Łódź nie jest tu wyjątkiem. Zresztą, po co ja się tu produkuję... 3 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi