Logan Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 Od siebie tylko dodam, że jeździ po naszym mieście niedowartościowany jegomość czerwonym mercem w kombi (C, albo E, któraś z nowszych). Start ma kijowy, za to goni za wszelką cenę, mając 3 pasy, z czego na prawym moto, a 2 pozostałe wolne, wyprzedza jak najbliżej, zajeżdżając drogę już w trakcie manewru. Niestety widziałem kilkukrotnie ten manewr z jego strony, 2 razy doświadczając go osobiście. Musi mieć jakiś problem, bo 2-gi raz gdy go zauważyłem, czekałem z ruszeniem i ruszyłem powoli- wyczekał aż ruszę i powtórzył swój popisowy numer. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"
markowicz Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 Od siebie tylko dodam, że jeździ po naszym mieście niedowartościowany jegomość czerwonym mercem w kombi (C, albo E, któraś z nowszych). Start ma kijowy, za to goni za wszelką cenę, mając 3 pasy, z czego na prawym moto, a 2 pozostałe wolne, wyprzedza jak najbliżej, zajeżdżając drogę już w trakcie manewru. Niestety widziałem kilkukrotnie ten manewr z jego strony, 2 razy doświadczając go osobiście. Musi mieć jakiś problem, bo 2-gi raz gdy go zauważyłem, czekałem z ruszeniem i ruszyłem powoli- wyczekał aż ruszę i powtórzył swój popisowy numer. Brzmi niebezpieczne.... 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 Brzmi niebezpieczne.... brzmi jakby koleś kiedyś trafił na takiego co mu w dziób da za takie numery.. i się skończy kozakowanie.. 3 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
karpiu Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Zlapiemy go, ja na nim usiądę a Wy mu zrobicie łutututu w twarz 0 Cytuj
Jastrząb Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Wielokrotnie spotykam się z zachowaniem kierowców 4 kółek ,gdzie na siłe starają sie udowodnić że są szybsi,o zgrozo dotyczy to często juz mocno wysłuzonych egzemplarzy samochodów jak i kierowników powożących.Wzbudza to we mnie jedynie politowanie i śmiech jak kompleksy mogą rozum odbierać.Niestety miasto ŁÓDŹ jest pod tym względem bardzo specyficzne ,a specyfika dotyczy częstotliwości występowania tego typu zjawisk ,bo wystarczy pojechać w inne województwo i sytuacja jest zauważalnie lepsza.Miasto Łódź tak ma gdyż w latach 60-70 tych masowo sprowadzało się chłopstwo do pracy w fabrykach,fabryk już nie ma ale chłopstwo zostało:)Jakiś czas temu pewien reżyser powiedział ze Łódź jeśli chodzi o strukturę społeczną przypomina mu wielką wioche!Rozejrzyjcie się ...przecież słowa B.Lindy były i są prawdą .Chociaż to już inny watek i inna dyskusja. Pozdrawiam Edytowane 15 Września 2016 przez Jastrząb (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
rafalek_s Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Co ma do tego chłopstwo?! "Wiocha" to Twoim zdaniem chłopstwo? Czy czasem nie mieszasz terminów? 0 Cytuj
Krzysiek rst1000 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 Rozejrzyjcie się ...przecież słowa B.Lindy były i są prawdą . Linda jak jest taki dobry to niech złoży swoje CV w USA, UK, Francji czy Włoszech i zobaczymy kto go tak od razu zatrudni. Wielki aktor się znalazł. Jak patrzę na jego warsztat w stosunku do de Niro, Dicaprio, Al Pacino czy Roberta Duvall'a to jakie jest porównanie???, no jakie. k**wa, aktor się znalazł. Ten kto opluwa sam najsłabszy jest, tylko piórka kolorowe. A polska wieś to coś pięknego tylko trzeba oczy mieć. W różnych zakątkach świata są miejsca bardzo urokliwe i społeczności o fantastycznej kulturze, no wszędzie na raz być nie sposób. Ty jastrząb, powiedz mi co złego z Polskim Chłopstwem. 2 Cytuj
karwoj25 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 Miasto Łódź tak ma gdyż w latach 60-70 tych masowo sprowadzało się chłopstwo do pracy w fabrykach,fabryk już nie ma ale chłopstwo zostało:) Tym tekstem trafiasz do panteonu forumowych bzdur pokaż mi miasto, do którego nie napłynęło chłopstwo w okresie, który podałeś. Nie szukaj za długo, bo nie ma sensu. Każde miasto miało duży napływ ludności, Łódź nie jest tu wyjątkiem. Zresztą, po co ja się tu produkuję... 3 Cytuj GS500
Rekomendowane odpowiedzi