Kejt93 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Jestem wymęczona jakbym cały dzień w polu orała, ale było super! Dzięki wszystkim Mam na tyłku siniaka wielkości 5 zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Dzieki wszystkim za wspolne strzelanko :-) Super bylo 😊 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antajos Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 A ja mam mało siniakow 😣 trzeba poprawić 😊 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ja sie doliczylem 4 :-D Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Też mam więcej, ale za to ten na tyłku najbardziej okazały Dzisiaj śpię na brzuchu hahah 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Nastepnym razem trzeba sie bardziej postarac ;-) Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 ja mam mały ślad na czole a wydaje mi się, że każdy ma co najmniej 1 ślad, ale nie każdy jeszcze go znalazł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 oznaczamy sie https://www.facebook.com/PoligonPaintball/photos/?tab=album&album_id=1275236105859847 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A ja mam mało siniakow 😣 trzeba poprawić 😊No wlasnie widzialem te twoje "malo siniakow" Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi