master611 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Max 40osob,im więcej tym lepiej;) ja od siebie mam kilkanaście osób na ta chwilę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Dobra czyli z forum jest Buziak - 4 osoby Antajos -2 lub 4 osoby Kapsel - 3 osoby Darek - 1 osoba Daniel - 1 osoba Edytowane 20 Września 2016 przez Buziak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 czy powyzsze osoby potwierdzaja obecnosc? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) ja tak Edytowane 20 Września 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ja też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Oczywiście ze tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 dobra pisze w sumie ostatni raz na ten temat paintball jest 25.09 o 14.00(lepiej byc troche wczesniej, zeby sie przebrac,omowienie zasad itd), wezcie jakies buty na zmiane oraz ubrania. co do chetnych to ktos jeszcze potwierdza obecnosc? jakby cos nr tel mam podany w profilu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 No ja to tak jak pisałem wyżej. Mam nadzieję że nas będzie z 10 osób plus twoja ekipa. Ile tam się jedzie?? O 12-30 jak wyjadę z łodzi będzie ok?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 No ja to tak jak pisałem wyżej. Mam nadzieję że nas będzie z 10 osób plus twoja ekipa. Ile tam się jedzie?? O 12-30 jak wyjadę z łodzi będzie ok?? my mamy na ta chwile kilkanascie osob i jeszcze probujemy zebrac osoby mysle ze zdazysz ale sprawdz sobie ile dokladnie masz km : ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 a ubiór na zmianę to tylko coś co może się zniszczyć czy coś grubego co ma również chronić ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Za grubo nie ma co się ubierać bo będzie za gorąco; ją zakładam krótkie spodenki i koszulkę a na to strój od organizatora; oczywiście ubrania na zmianę biorę; 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Oby tylko nie padało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) gdzies ktoś mówił że burza ma być, ale ... będzie bardziej wojenna atmosfera Edytowane 23 Września 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 sluchajcie, dzwonil do mnie dzis facet i kazal dac info do jtr ile osob bedzie na pewno,wiec pisac kto jeszcze sie zjawi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Dobra czyli z forum jest Buziak - 4 osobyAntajos - 5 osóbKapsel - 3 osobyDarek - 1 osobaDaniel - 1 osobaJak by tu nie patrzeć jest 14 osób z forum . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 No 14 osob to juz cos Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 może zrobimy ekipę forum vs kumple Mastera jeśli masz kilkanaście osób to podobnie jak my. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 może zrobimy ekipę forum vs kumple Mastera jeśli masz kilkanaście osób to podobnie jak my. tez o tym myslalem motocyklisci kontra reszta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 my na moturach a oni na piechotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 No nie dam swojej WRki poplamic farba :-) Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) ja jadę samochodem, jakby ktoś miał ochotę to pw / lub tutaj. Edytowane 24 Września 2016 przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 dobra widzimy sie jtr na miejscu, badzcie przed 14 tam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 dzięki za wypad, było super. Ja chce jeszcze raz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 dzieki za liczne przybycie,elegancko bylo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Trochę d*pa i bark boli ale było ok. Do następnego. Dzięki za miłą niedzielę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi