norris Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Cześć! Piszę do Was z ogromną prośbą. Jestem współorganizatorem triathlonu w Strykowie w tą sobotę (17 września). Potrzebuję pomocy chętnych 5 motocyklistów w godzinach 11.00-14.30. Chodzi o pilnowanie trasy kolarskiej. Motocyklista będzie mieć plecaka w postaci sędziego, który będzie pilnować porządku na etapie kolarskim. Trasa- jedno kółko ma 10km, trzeba zrobić ok 5-6 kółek. Co proponuję w podziękowaniu? Ponieważ jest to pierwsza edycja i budżet jest bardzo skromny, prócz podziękowań i wiecznej chwały oferuję bak do pełna (no chyba że ktoś Tenerą 1200 przyjedzie ), ciasta od Kół Gospodyń Wiejskich i grochówkę Czy znajdzie się chętny motocyklista? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Podaj plan trasy i czy sędzia będzie miał swój kask . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norris Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Sędziowie niestety nie mają kasków. Ja posiadam jeden otwarty jak coś- ważne, musi mieć możliwość krzyknąć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Coś słabo to widzę, ale powodzenia 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norris Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Coś słabo to widzę, ale powodzenia Czemu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Spójrz o co prosisz Chcesz abyśmy wozili obcych ludzi, bez kasków a tamci będą się pruli nam nad głową co chwila 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 hmmmmmmm brak kasków, prawdopodobnie brak doświadczenia w plecakowaniu ? do zrobienia 60 km z kompletnymi świerzakami........ słabo. 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Dlaczego nie mogą jeździć puszkami? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 A mi się pomysł podoba (lubię wyzwania, a przede wszystkim sport), odezwij się na pw, muszę sprawdzić czy dam radę czasowo.LWG 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norris Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Po pierwsze, zerknijcie na triathlony- co weekend od maja do września jest w kraju ok 5 triathlonów. Na każdej imprezie są sędziowie którzy korzystają z uprzejmości miejscowych motocyklistów, jeżdżą z nimi jako plecaki i pilnują porządku. Także licząc jakieś 5 lat razy 2 imprezy na każdy weekend między majem a wrześniem, trochę doświadczenia się robi Prędkości jakie osiągają zawodnicy rzadko przekraczają 40km/h więc dla bezpieczeństwa nie szybciej niż 50km/h się jeździ. Z kaskami faktycznie sprawa jest słaba, ale proszę o pomoc tych którzy mogą kasku użyczyć. Puszki zajmują za dużo miejsca. A 60km to jest max. Ja nikogo nie przymuszam tylko proszę o pomoc sam jestem motocyklistą od 9 lat, więc wiem o co proszę. Będę też jeździć z sędzią. Edytowane 12 Września 2016 przez norris (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Ja nic nie neguję. Ale skoro sędzia co weekend jeździ na moto to czy nie powinien mieć kasku na wyposażeniu? Zamiast co tydzień szukać i pożyczać? Tym bardziej, że standardowy kask się nie nadaje, bo nie będzie go słychać, musi być szczekowy lub jakis otwarty. 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) hmmmmmmm brak kasków, prawdopodobnie brak doświadczenia w plecakowaniu ? do zrobienia 60 km z kompletnymi świerzakami........ słabo. Ale tempo raczej motorowerowe, więc będzie bezpiecznie. Z kaskami otwartymi to faktycznie problem, ztcw motorłynksy mają jakieś demówki, zadzwoń zapytaj może dadzą radę pomóc.Może Liberty te coś ma, trochę późno na organizowanie. i jeszcze jedno, trasa po asfaltach czy szutry też? Edytowane 12 Września 2016 przez Rebel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Chęć szuka sposobu - niechęć wykrętu. jak ktoś chce niech pisze że chce a nie wymyślanie problemu jak nie plecaczek to brak kasku. Ja się nie pisze ze względu na brak czasu ale jakiś orzeszek do zwrotu oczywiście się u mnie znajdzie szt.1. jak będzie potrzebny pisać. 2 Cytuj Nie dyskutuj z debilem bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem zabije doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 moze i pomysl nie taki zly ale moj gix by sie zagotowal przy takim tempie xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norris Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Dzięki chętnym za pomoc ktoś jeszcze jest w stanie pomóc? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli125 Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ja z chęcią bym pomógł bo sam kiedyś triathlon trenowałem i wiem o co chodzi. Niestety muszę sterczeć na Piotrkowskiej podczas akcji budżetu obywatelskiego od 11:30 do 18:00 :/ Wiem, że Ci tym nie pomogę ale w przyszłości piszę się na takie akcje jak bajbardziej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norris Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Marcin, za rok zapraszam na triathlon 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Cholera za późno przeczytałem. Za rok daj znać przez Krzyśka D. chętnie pomogę. 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norris Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Daliśmy radę, było świetnie jeździły 2 motocykle + skuter. Na szczęście zawodnicy pilnowali zasad więc było mało kartek. Zerknijcie jak to wyglądało, jest dostępny film niepełnosprawnego chłopaka, który w imprezie debiutował https://www.facebook.com/kamil.aleksejew/videos/vb.100002701393800/843899405710098/?type=2&theater 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi