Trapp Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Witam ktoś się wybiera? https://www.facebook.com/events/504463343077790/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newmorning Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Jeśli pogoda dopisze to można się przejechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek61 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Z wolnobieżnych ktoś może się wybiera ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Widze, ze odzew slaby. Wiem, ze pogoda ma byc nie ciekawa i jeszcze jest Belchatow, ale moze warto jedank sie tam przejechac? Podobno w niedziele jest planowany wpolsny przelot do Belchatowa (z Lutomierska), wie ktos cos wiecej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia3015 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Jeśli będzie ładnie to podjadę zobaczyć czy dzieje się coś ciekawego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko72Kansas Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Z wolnobieżnych ktoś może się wybiera ? Witaj kolego .Ja z paroma kolegami zbieramy się w Konstantynowie na ul Legionów 6 na wyjazd do Lutomierska o godzinie 13.45-13,50 . Jak masz ochotę to zapraszam . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishka Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 jak się wyrobię w pracy i pogoda wytrzyma to tak około 13:20-13:30 z okolic Ronda Solidarności wystartuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Volusia Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 O 14.00 rusza parada motocykli dookoła komina, więc jak ktoś chce się dołączyć to wsrto być trochę wcześniej. Pogoda jest, trzeba się szykować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordi Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Byłem, sympatyczna impreza i ludzie. Tak blisko Łodzi a nie wiedziałem o takim miejscu - ośrodku http://www.osrodek-lutomiersk.salezjanie.pl/bosco/. Frekwencja mała, podejrzewam że z powodu Reed Bulla. Edytowane 18 Września 2016 przez kordi (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWGL Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Również byłem.Kameralnie . https://www.youtube.com/watch?v=mvL2pEJJs9A Edytowane 21 Września 2016 przez RWGL (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi