Błachu Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Siemano, jestem Błażej, 17lat. Jestem szczęśliwym posiadaczem i jeźdźcą Yamahy YZF R-125. Motocyklizmem zarazilem się od kumpla. O forum dowiedziałem się poprzez zloty na Auchan, zacząłem szukać jakiejś grupy motocyklistów łódzkich po internecie no i znalazłem. Planuję wpaść na najbliższe spotkanko na Auchan, ale poszukuje kogoś kto by mi towarzyszył, albo jakoś wprowadził czy coś. Głupio tak przyjechać nikogo nie znając, czułbym się strasznie wyalienowany Także... Witam wszystkich, ze swojej strony życzę wszystkim szerokości i do zobaczenia na Łódzkich ulicach! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Witaaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garg07 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Cześć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Czołem! Zapodaj, z jakiej okolicy Łodzi jesteś, to może ktoś cię podholuje 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błachu Opublikowano 8 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Czołem! Zapodaj, z jakiej okolicy Łodzi jesteś, to może ktoś cię podholuje Łódź Górna, Rokicie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam! Podjeżdżasz, witasz się, dodatkowo ogólne "Świeżak jestem", kwiatki dla Prezesa i jesteś swój. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ona1988 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Siemanko, nie przejmuj się, ja nie znając właściwie nikogo (oprócz wcześniejszego właściciela mojego motocykla) przyjechałem i jakoś dałem radę. Polecam- wpadnij na 18 Edytowane 8 Września 2016 przez pietrass (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilu79 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf77 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Siemka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RWGL Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Cześć 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Powitać ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Cześć 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Siema! Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PuchatekPLEL Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Siemanko, Błażeju! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Witaj 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi