eramus Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Witam serdecznie wiosną planuję zapisać sie na kurs na kat A. Ale już rozglądam się za piękną maszyną, bardzo podoba mi się yamaha fz mam 188cm wzrostu i 100kg nie wiem czy ten sprzęt będzie odpowiedni jako pierwsze moto. Bardzo liczę na wasze rady dla świeżaka. Pozdrawiam 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Będzie bardzo dobre na pierwszy motocykl. Jeśli tylko będzie Tobie wygodnie, nie zastanawiaj się!!!Powodzenia! 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Czy ze swoim wzrostem są jakieś modele których powinienem unikać? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Unikaj sedesów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek_xd Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Ja kupiłem Fazerke jako pierwszy motocykl. Mierze tyle samo wzrostu co Ty i nie narzekam na wygode Mam ją od czterech lat i przez ten czas na nią nie narzekałem. Jedyna naprawa z która teraz sie borykam to wymiana alternatora + regulatora napięcia ( brak ładowania ). Jak na 4 lata uważam, że to dobry wynik troszkę teraz uderzy po kieszeni, ale poza tym sprawuje się wyśmienicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Ja kupiłem Fazerke jako pierwszy motocykl. Mierze tyle samo wzrostu co Ty i nie narzekam na wygode Mam ją od czterech lat i przez ten czas na nią nie narzekałem. Jedyna naprawa z która teraz sie borykam to wymiana alternatora + regulatora napięcia ( brak ładowania ). Jak na 4 lata uważam, że to dobry wynik troszkę teraz uderzy po kieszeni, ale poza tym sprawuje się wyśmienicie. Masz gdzieś foto swojej maszyny ? 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Unikaj sedesów ?? Chyba nie jestem w temacie.... Edytowane 5 Września 2016 przez SamotnyJeździec (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Małych skuterków. Jakby taki potężny facet wsiadł na takie coś (o ile to pojedzie), to byśmy ze śmiechu mogli poumierać, jakbyśmy go spotkali na mieście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi