Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja to nie wiem czy dziś na torze Łódź na Kulikowisku nie była ta Honda. Ten dość wąski komin mi się rzucił w oczy chyba, że wszystkie taki mają :P
Piszę, że lata nią 4 sezony więc pewnie jest prosta. Kwestia jak osprzęt. Trzeba się przejechać.

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Byłem z Piurielem wczoraj obejrzeć egzemplarz o który pytałem dwa posty niżej.

Napiszę co zaobserwowaliśmy żeby wybić z głowy gdyby ktoś przypadkiem chciał jechać na granice województwa.

1. Motocykl CAŁY poobijany, każda owiewka gdzieś pęknięta, porysowana, klejona, każda śrubka inna - ponoć poprzedni właściciel gdzieś położył ten motocykl ale że dobrze jeździł to obecny nic z tym nie robił. Sprzęt chwile po rozgrzaniu zaczął bardzo dziwnie i nierówno pracować
  2. Właściciel przyznał, że od początku kiedy go posiada (ok 3 lata) nie robił nic z gaźnikami, jedynie ze 3 razy podkreślił że wymienił świece.
  3. Piuriel stwierdził nieszczelności w układzie wydechowym.
  4. Łożysko główki ramy do remontu.
  5. Ogólnie nie podobała mi się też elektryka - po włączeniu kierunkowskazy pracowały nierówno, nie zawsze chciały załapać, czasem same się wyłączały. W moim subiektywnym odczuciu coś było z tym nie tak.

To tak nam się rzuciło przez ok 10 minut oględzin.

Opublikowano (edytowane)

Dodam, że anglik :smile:

Ale opony były prawie nowe :biggrin:

Edytowane przez Piuriel (wyświetl historię edycji)

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

może poprzednie rozdupcył to wymienił :biggrin:

Opublikowano

Tak jak ci Łukasz pisałem, w f4 często i gęsto działy się dziwne rzeczy z elektryką, bardzo często regulator padał, no i fakt że to angol dla mnie juz dyskwalifikuje, co innego gdyby to było góra 5 letnie moto to jeszcze aż takiej korozji może nie być a tutaj podejrzewam że wszystko co rude było już malowane

Opublikowano

Daj spokój, wiadomo że nie oczekuje nie wiadomo czego od 16 letniego motocykla za 7 tys. Myślałem natomiast, że w tej cenie da się już kupić jakiś sprzęt którym bezawaryjnie polatam do końca tego sezonu (miesiąc :riding:) a w przyszłym nie rozsypie się od samego stania.

Opublikowano

Tak jak ci Łukasz pisałem

Dlatego po tym jak sprzedawca potwierdził, że to anglik przestałem dalej oglądać, tylko oparłem się o swój.
Dzięki ponownie Tomek :cheers:

╭〔︶︵︶〕