Lucass Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Do tych którzy planują jechać w niedzielę: NIEDZIELA, 18 WRZEŚNIA 2016 11.00 – otwarcie terenu imprezy 12.15 – pokaz Freestyle Motocross – FMX 4 Ever 12.40 – pokaz akrobacji lotniczych Red Bull MOBILE – Łukasz Czepiela (Extra 300) 13.11 – START WYŚCIGU FINAŁOWEGO (500 najlepszych zawodników) 15.30 – pokaz Freestyle Motocross – FMX 4 Ever 17.11 – zakończenie wyścigu 17.15 – pokaz Freestyle Motocross – FMX 4 Ever Więc wyjazd proponuje 11:30(tak żeby zdążyć na start wyścigu) a zbiórka na BP-Kolumny/Rzgowska Miejsce i godzina jak najbardziej pasuje oby tylko nie padało, bo prognozy nie są zbyt optymistycznie. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejt93 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jak mi się uda skołować transport to też będę- zależy od znajomych mam nadzieję, że wypad wypali, bo bardzo chciałabym to zobaczyć! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 a w sobotę ktoś jedzie czy wszyscy na finał ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 a w sobotę ktoś jedzie czy wszyscy na finał ?Daro, pisałam wcześniej że my jesteśmy ekipą - Borek startuje.Koło 11 wyjeżdżamy z Łodzi puszkami. Z telefonu, przez tapatalk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 jak patrzę na pogodę to aż mi się rzygać chce cały je......any tydzień słońce daje a na weekend leje co za syfff przy takiej pogodzie raczej nie przyjadę kurrrrr.grrrr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ja mogę co najwyżej autem podjechać bo na koniec czwartkowego latania glebe zaliczyłem pod domem i kierunkowskaz straciłem na amen tak że moto do serwisu :-/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Ja mogę co najwyżej autem podjechać bo na koniec czwartkowego latania glebe zaliczyłem pod domem i kierunkowskaz straciłem na amen tak że moto do serwisu :-/ Oj, gleba pod samym domem? Jak mówisz o migaczy z tyłu, to przynajmniej nie masz problemu jak go skleić... No ale jedziesz na pewno autem, czy rozważasz taką możliwość? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Kto dzis leci? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielWR Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Nie no tym razem przedni migacz ale tak na amen. Tak na 90% lece jutro Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jeśli pogoda nie pokrzyżuje planów widzimy się na bp o 11:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) pozdrowienia z krynicy morskiej tu pogoda dopisała Edytowane 17 Września 2016 przez fixman (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi24 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Jak tylko nie będzie ulewy to piszę się na wyjazd, 11:30 na BP 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Ja też będę, poczekajcie na mnie jak bym miał się 5min spóźnić 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 pozdrowienia z krynicy morskiej tu pogoda dopisała czesc, wczoraj tez bylo ładnie, ale dzis zimnica pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 my jeszcze jesteśmy na plaży nie jest za ciepło ale niebo czyste bez żadnej chmury ehhh aż się nie chce wracać pozdrawiam i życzę udanej zabawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Sory jednak odpadam, niewyrobie się. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Coś dla oka dla tych co przegapili, a także tych co byli i chcą to przeżyć jeszcze raz http://www.redbull.com/pl/pl/motorsports/offroad/stories/1331818683025/red-bull-111-megawatt-kamera-akcja-jazda-video-podsumowanie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi